pobierz plik w całości
Jakie są najgorsze teksty piosenek jakie słyszeliście (mogą też być po angielsku). Najgorsze tzn, że pisane raczej pod bit czy melodię, bez sensu i z dozą debilizmu.
Moje typy:
kaja paschalska: mała chinka czikuczikulinka i jej matka czikuczikuladka..
Lubelski Full W wysokich Andach kondor jajo zniósł pierwsze jajo znióśł drugie jajo zniósł trzecie jajo zniósł a potem zdechł, a to pech
A na co jemu było tyle jaj ajajaj na co tyle jaj, było muuuuuuuuu ?
Mały Indianin napiął wielki łuk Jak on mógł, jak on mógł napiąć łuuuuuuuuuuuk
Najlepsze piwo to lubelski Full gul gul gul lubelski Full, gul gul
Takiego piwa nie pił nawet król gul gul gul, nie pił król gul gul!!
Nad Lublin nadleciało stado wron niewiadomo skąd, niewiadomo skąd niewiadomo skąd
jeden z banalniejszych tekstów:
RH+: Jezu, to znowu się stało Zakochałem się Aż mnie coś zabolało Tylko z daleka jej ciało A sam widok To dla mnie za mało Ona uśmiecha się do mnie Ale czy myśli o mnie
Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami Z Tobą wiążę swe nadzieje A Miłość – Miłość nas rozgrzeje
Złączymy się w parę jedna Będziemy przykładem Miłości na pewno Chcę byś była moja jedyną Chcę żyć dla Ciebie i pić z Tobą wino Zrobiłaś pierwszy krok Zbliżyłaś się i stało się to
Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami Z Tobą wiążę swe nadzieje A Miłość – Miłość nas rozgrzeje
We śnie odchodzisz, Zostawiasz mnie samego Rzuciłaś mnie – dla innego Jak mogłaś odejść z tamtym Ja teraz płaczę, nie jestem taki twardy
Kochałem Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami Z Tobą wiązałem swe nadzieje I myślałem, że Miłość nas rozgrzeje
Doda-elektroda: Gdy tylko ruszę tyłkiem, lecisz niczym pies. Znów całą noc marzyłeś, żeby móc powąchać mnie. Wiem jak chcesz robić to, tylko ja tą rozkosz dam!
Moje uda rozchylone, moje piersi tak cię podniecają! Moje usta rozpalone, moje biodra już Ci spać nie dają!
Gdy było nam źle starałeś się- nosiłeś smycz z diamentami! Stało się tak, że na mój znak zjawił się ktoś między nami!
Gdy pani ci pozwoli, wyliżesz grzecznie ją. Lubisz jak cię dotyka! Wyuzdana jestem bo, wiem jak chcesz robić to, tylko ja tą rozkosz dam!
Moje uda rozchylone, moje piersi tak cię podniecają! Moje usta rozpalone, moje biodra już Ci spać nie dają!
Gdy było nam źle starałeś się- nosiłeś smycz z diamentami! Stało się tak, że na mój znak zjawił się ktoś między nami!
Gdy prosisz mnie o jeszcze raz, tracisz mój czas! Gdy prosisz o ten jeden dzień, znów męczysz mnie!
Szymek Wydra: Całe życie byłem sam I nie chcę żadnych zmian Wciąż się ich boję I już
Masa ludzi wokół mnie Dziwnie dziwi mi się Że przy swoim stoję Jak stróż
ref. Całe życie byłem sam I nie chcę żadnych zmian Nie
Boże mój pozwól jej zrozumieć Że ja już dłużej tak nie umiem Chciałbym być wolny przede wszystkim
Boże mój jak ja jej to powiem Że ja już dłużej tak nie mogę Muszę żyć życiem towarzyskim
Wymarzyłem sobie świat Gdzie nie ma grubych krat Wszyscy są wolni Jak wiatr
Pokonałem schemat ten I żyję swoim snem Jestem spokojny O sen
Gosia Andrzejewicz: nie jem snidania bo mysle o tobie, nie jem obiadu bo mysle o tobie, nie jem kolacji bo mysle o tobie, a potem spac nie moge bo chce mi sie jesc
Vexsel czy jakoś tak: "ZNA TO MĘSKI SWIAT SEXAPILU GRA WSZYSTKO PO TO BY BYŁO LA LA LA LA ROBIĆ TO NIE GRZECH LA LA LA LA TEGO TRZEBA NAM TEGO TRZEBA NAPRAWDĘ NAM"
HIT!!! Acid Drinkers - Broken Head Prz***bał mi gumowy młot Jestem o pół metra niższy Na nikogo już nie spojrzę z góry Nikomu już nie naharam na głowę Nie mam kasy na chirurga, psychiatrę i mechanika Wszystko co mi pozostało to mój płaski sklepany łeb
Queens ja od A do Z normalnie jestem B, a ty jestes XXS, od A do Z normalnie kocham cie a ty kochasz mnie miec
macie jakieś swoje typy?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Aż się za głowę chwyciłem jak to możliwe Stachursky na starość głupieje ... ja pier...
Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole.
I dosko się czuję. I wszystko kapuję. Na lekkiej fazie. Wciąż trybię i jarzę.
[O! O! O! O!] I dosko się czuję. [O! O! O! O!] I wszystko kapuję. [O! O! O! O!] I na lekkiej fazie. [O! O! O! O!] Wciąż trybię i jarzę. [O! O! O! O!] Wciąż trybię i jarzę.
Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, zryjemy berety.
[O! O! O! O!] I dosko się czuję. [O! O! O! O!] I wszystko kapuję. [O! O! O! O!] I na lekkiej fazie. [O! O! O! O!] Wciąż trybię i jarzę.
Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Jakie życie morał taki, dawaj w palnik i bez draki, bo jak przyjdzie co do czego, to już będziesz do niczego. - No to ja poproszę Colę. - On chce jednak Colę. - Dzisiaj poproszę Colę. - On chce dzisiaj Colę. - Jednak poproszę Colę. - O ja cię pindolę! - Ja poproszę Colę! - O ja cię...! A ja chcę Nervosol!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p