Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Co za porażka...finał był do dupy, żadna drużyna nie zasługiwała na wygraną. Byłam zawiedziona grą Holandii, nie grali jak zwykle i byli agresywni...i jak zobaczyłam ich płaczących... Prasa/fani/itd mówią o tym, że Hiszpania grała pięknie i super...chyba oglądali inny mecz. Porażkowy finał.
Finał strasznie rozczarowujący. Momentami odechciewało się to oglądać. Też nie rozumiem zachwytów nad Hiszpanią. Owszem byli trochę lepsi od Holandii, ale piękny mecz to na pewno nie był. Brakowało emocji i pięknych akcji. NIemcy - Paragwaj - to był mecz. Szkoda, że tak nie wyglądał finał...
Według mnie obydwie drużyny nie wykorzystały wielu sytuacji i nie zapominajmy o sędziowaniu Webba, złe decyzje po obu stronach. I na dodatek ten oddany rożny po którym chyba Iniesta strzelił bramkę.
Ale już się z tym pogodziłam, oglądałam Oranje świętujących wczoraj w Amsterdamie i byli świetni. Pijani, radośni, pijący z ogromnych kufli, lol, dziękujący fanom i tańczący do muzyki techno.
W zasadzie to wejście kwalifikowało się na czerwoną kartkę,sędzie miał prawo ja pokazać ale widocznie chciał oszczędzić zawodnika. Szkoda reprezentacji Holandii,bo kibicowałem im,mam już dosyć dominacji Hiszpanów.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Hiszpanie zawsze będą dominować, bo się sprzedają. Zawsze im odpuszczają jak coś się stanie - jak np. Villa który ot tak sobie spoliczkował zawodnika z Hondurasu. Szkoda reprezentacji Holandii, no ale stało się. Szkoda że Robben nie wywalił się w polu karnym jak go ciągneli za koszulkę. Tak to zawsze upada, udaje faule a jak trzeba było to tego nie zrobił.
Trochę odbiegnę od tematu trochę to już banał, ale wciąż rzadko spotykane kobieta lubiąca piłkę nożna Paulino jak to zrobić by zarazić piłka swoja kobietę ?
Nie kibicuję teraz żadnej drużynie. Oglądam mecze ligowe od czasu do czasu i zazwyczaj kibicuję słabszej drużynie. Za to jestem zagorzałą fanką Oranje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p