pobierz plik w całości
Co jest? Czemu nie komentujecie? Nawet tematów nie zakładacie... Przecież to co teraz się dzieje, musi być warte jakiegokolwiek komentarza...
Pani prezydent chyba umarła. Tyrol pomógł Boomer uciec razem z Herą o czym nie wiedział. Boomer i Ellen to był podstęp. Anders się chyba obudzi. Kary ojciec jest chyba siódmym Cylonem więc ona jest pół Cylonem dlatego żyje. Tak to widzę i myślę że wszystko ma sens.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Heh, cyloni chcieli osądzić Boomer za zdradę, a Boomer wszystkich ładnie wykiwała. No tak jakoś nam dają do zrozumienia, że Daniel jest ojcem Kary, ta muzyka jest świetna, nie mogę się doczekać soundtracka. Szkoda Tyrola, znowu pomagał Boomer nie wiedząc co ona kombinuje, chociaż teraz wiedział, że jest cylonem Ciekawe czy Boomer zniszczyła związek Helo i Ateny
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Mam nadzieję że nie zniszczyła ich związku... Jeśli Kara jest córką Siódemki, to ciekaw jestem jak on przeżył, jak oni to wytłumaczą, ale jest to możliwe.
Szef dostał szału jak się dowiedział do czego doprowadziła jego lekkomyślność i naiwność. Boomer wykiwała wszystkich bez najmniejszego problemu. Cavil jak na razie wygrywa w tej wojnie.
3 odcinki do końca i jestem potwornie ciekaw, co się wydarzy.
Pani Prezydent zmarła? Nie wydaje mi się
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p