wikipedia.pl napisał(a):Sine qua non - Właściwie (łac.) condicio sine qua non, co oznacza warunek bez którego nie. Odnosi się do koniecznego i niezbędnego działania, stanu lub składnika. W klasycznej łacinie poprawną formą jest użycie słowa condicio. Zwrot jest także używany w ekonomii, filozofii, medycynie i polityce.
Premiera - 30 Maj 2008
Spoiler:
A power struggle among the Colonials results when one of their leaders is abducted.
Spoiler:
A power struggle unfolds in the Colonial fleet following the disappearance of the Cylon basestar with President Roslin trapped onboard.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ktoś niezły maraton sobie zrobił w piątek jeszcze byłem w dobrym humorze bo byłem pewien, że odcinek w poprzedni weekend miał być, a niestety muszę czekać jednak do soboty
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Mimo tego, że wiele się wydarzyło odcinek był nudny. Nie zdziwiłem się gdy Lee został prezydentem, to było akurat logiczne. Tylko na ile nim zostanie? Zdziwiłem się tylko że Adama zrezygnował z bycia admirałem i wyruszył w samotną misje. Kara też dziwnie się zachowywała. Thigh będzie miła dziecko z Six O.o Tego się chyba nikt nie spodziewał i w dodatku został dowódcą floty. Cylon dowodzi flotą Mam nadzieje, że przyszły odcinek poświęcą baseshipowi.
No odcinek rzeczywiście był nudny, no i był wcześniej w UK chyba bo w środę już był, jak się zdziwiłem i ucieszyłem No Lee prezydentem, bez sensu A tego, że Tigh będzie miał dziecko z Szóstką to się nie spodziewałem, no to cyloni nie potrzebują już ludzi Liczę, że następny odcinek będzie lepszy
Fajne te ostatnie odcinki się zrobiły, chociaż mało mnie interesują te polityczne sprawy w BSG. Jeden Adama został sam, drugi prezydentem, lol, tego zupełnie się nie spodziewałem... Wkurzające jest trochę to że Lee został prezydentem.
ja bym już dawno całą politykę zmienił totalnie. Skoro mieli ją gdzieś Adama z Roslin zostawiając władzę ustawodawczą to musiało się to źle skończyć. Co oni sobie myśleli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p