Sam and Bobby have an old friend of Bobby's, a psychic, help them try and find the missing Dean.
Data emisji: 18.09.2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Też z niecierpliwością czekam na Supernatural mimo że po pierwszym odcinku nie byłam przekonana za bardzo do tego serialu, ale oglądając dalsze odcinki wciągnęłam się
Kapitalny odcinek! Widać że scenarzyści mają pomysł na serial. Sam nie wiem kiedy zleciało mi te 40 minut.
Przywitanie Dana z Bobbym i Samem świetne tak jak akcja na stacji i podczas seansu. Ta babka bez oczu wyglądała strasznie tak jak demony. Jednak i tak najlepsza była końcówka jak Sam gadał z Ruby(jak na razie aktorka nie podoba mi się, stara lepsze;), ciekawe co takiego robił z nią przez te kilka miesięcy bo wątpię że "tylko" rozwijał swoje zdolności. Jednak najbardziej mi się podobało to że Deana wyciągnął anioł(trochę mroczny;) i Bóg ma dla niego robotę. Sezon będzie naprawdę dobry i prawdopodobnie tendencja zwyżkowa się utrzyma
Cassiel (nie wiem jak jest nazywany po polsku) to anioł o specjalnym znaczeniu - anioł samotności i łeż towarzyszący śmierci królów.
Z tego co pamietam w Supernatural ma się pojawić też Uriel tj. anioł skruchy, żalu za grzechy; znany jako Ogień Boga - bezlitosny jak demony z ognistym mieczem w dłoni. Jeżeli nie spaprzą tego pomysłu jak kilku innych moze byc ciekawie...
naprawdę mnie powaliło od 1 minuty do ostatniej zaciskałam zęby z ekscytacji!!!!!!!
wprowadzenia Aniołów to super pomysł!!!!!!! wydaje mi się że będą to Aniołowi na wzór Armi Boga albo Hex świetna sprawa, Sam uczy się piekielnych sztuczek od Ruby ( o wiele bardziej podoba mi się ta nowa Ruby!!! ) a Dean będzie miał misje od Boga może będzie chodziło o to żeby Lilith zabić albo może nawet Sama w końcu On jest silniejszy od Lilith...
Wielki minus za nową Ruby. Reszta naprawdę dobra. Świetny odcinek.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Już na samym poczatku popsuli naprawdę ciekawy pomysł, co od S3 stało się zasadą Kripke. A nowa Ruby jest jeszcze gorsza niż stara co w ogóle przechodzi wszelkie wyobrazenia.
Było dużo świetnych scen, ale ogólnie była to zapowiedź kolejnego kiepskiego sezonu. SN powinno się było zakonczyć na S2, wtedy pozostałaby same przyjemne wspomnienia.
A mi się tam podobał ten cały obrót spraw, nie miałam jakiejś swojej wizji na pilot więc jest ok. Miło było znowu zobaczyć Deana, i jak zwykle był on genialny Nie mogłam jak tego ipoda wyrzucił Swoją drogą od razu chciało mi się śmiać jak zobaczyłam tego ipoda w impalce i wiedziałam, że Dean zadowolony nie będzie Ta Ruby mi nie pasuje, wolałam starą, ale jeszcze się zobaczy.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Arrow napisał(a):Wielki minus za nową Ruby. Reszta naprawdę dobra. Świetny odcinek.
Podpisuje się pod tym Odcinek rewelacyjny i to nie będzie jak ktoś napisał kolejny cienki sezon. Jedyne co trudno wytłumaczyć to skoro "łowcy" wiedzieli o istnieniu demonów i innych dziwnych rzeczach to czemu nie wiedzieli o Aniołach?
Ponieważ ich nie spotkali. Był jeden odcinek dokładnie 2x13 Houses Of The Holy gdzie był poruszony motyw aniołów i chyba(podkreślam chyba:) w tym właśnie odcinku któryś z braci powiedział że jeśli czegoś nie widział to w to nie wierzy.
Ja się cieszę że w końcu w serialu pojawiły się siły dobra i dojdzie do ostatecznej walki. I zastanawiam się czy ten anioł nie jest przypadkiem zbuntowany bo wygląda trochę mrocznie
Hmm, teraz pewnie Sean skuma się z aniołkami i będę chcieli powstrzymać "antychrysta" a sam skuma się z brzydszą wersją Ruby i będzie z cieniami się zadawał. Ogólnie ciekawy pomysł, ale po co ten Anioł wypalał medium oczy, frajer, okropny to był widok...
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p