Odp: 4x01 - Lazarus Rising
Rewelacyjny odcinek! Jeden z najlepszych! Dean powracający z piekła - to było coś. Co prawda z pierwszą sceną odcinka trochę przesadzili, ale całość była genialna!
Odcinek rozpoczął się od mocnego uderzenia. Dean powraca i stara się dowiedzieć kto był jego wybawicielem. Świetny wątek! Przy okazji musiał przetrwać próby Bobbyego, czy Sama. Bardzo chciałem zobaczyć Sama, jak sobie radzi po śmierci brata. Miałem nadzieję na jakiś dłuższy wątek, pokazanie bólu Sammyego. Niestety na tym się trochę zawiodłem. Co do postaci Sama to jeszcze muszę przyznać, że stał się całkiem potężnym łowcą. To w jaki sposób pokonał tego demona było imponujące...
W końcu doczekałem się Aniołów w tym serialu.
Już wcześniej podejrzewałem o to Ruby, ale niestety ona okazała się być demonem, aczkolwiek teraz mamy superpotężnego anioła. Świetny pomysł z wypalonymi oczami, kiedy tylko widzi się Castiela. Podkreśla to jego potęgę, chociaż tego typu gierki raczej są niepodobne do aniołów. Castiel uratował Deana z woli Boga. Mega mocna sprawa! Dean będzie wykonywał robotę dla samego Pana! Ciekawe co to może byc. Już się nie mogę doczekać, żeby się tego wszystkiego dowiedzieć... 
Widzę Panowie wiecie co dobre! Ja tak samo bardzo ubolewam nad tym, jak nam zmienili Ruby. Moje obawy się niestety potwierdziły. Ruby w innym ciele, niestety dużo dużo gorszym niż poprzednie. Chyba już się nie będę mógł przyzwyczaić do tej nowej, ale jakże słabej Ruby...
Odcinek rozpoczął się od mocnego uderzenia. Dean powraca i stara się dowiedzieć kto był jego wybawicielem. Świetny wątek! Przy okazji musiał przetrwać próby Bobbyego, czy Sama. Bardzo chciałem zobaczyć Sama, jak sobie radzi po śmierci brata. Miałem nadzieję na jakiś dłuższy wątek, pokazanie bólu Sammyego. Niestety na tym się trochę zawiodłem. Co do postaci Sama to jeszcze muszę przyznać, że stał się całkiem potężnym łowcą. To w jaki sposób pokonał tego demona było imponujące...
W końcu doczekałem się Aniołów w tym serialu.

Arrow napisał(a):Wielki minus za nową Ruby. Reszta naprawdę dobra. Świetny odcinek.
Widzę Panowie wiecie co dobre! Ja tak samo bardzo ubolewam nad tym, jak nam zmienili Ruby. Moje obawy się niestety potwierdziły. Ruby w innym ciele, niestety dużo dużo gorszym niż poprzednie. Chyba już się nie będę mógł przyzwyczaić do tej nowej, ale jakże słabej Ruby...

Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing