Juliet receives an unwelcome visit from someone from her past and is given orders to track down Charlotte and Faraday in order to stop them from completing their mission -- by any means necessary. Meanwhile, Ben offers Locke an enticing deal.
Data emisji: 7 marca
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mam mieszane uczucia... wydaje mi sie ze duzo sie dowiedzialem ale tak napeawde nic sie nie wyjasnilo ! Zapewne w nastepnym odcinku dowiemy sie kto z ludzi bena jest na statku Widmor'a. I sam juz nie wiem czy Ben chce dobrze czy zle ?? Juliet opowiada o nim ze jest taki straszny ale chyba w poprzednim odcinku dowiedzielismy sie ze po uwolnieniu sie z wyspy Said bedzie dla niego pracowal a jak kazdy wie Said zawsze dobrze wybiera...
Ben stracił jeden duży atutu w postaci tego gazu. Posunięcie Dana i Charlotte utwierdza nas tylko w przekonaniu i potwierdza to co mówił Ben, że Charles Widmore chce przejąć władze nad wyspą. Zdziwiła mnie naiwność Johna, który po raz kolejny dał się uwieść Benowi, co prędzej czy później nie wyjdzie mu na dobre. O czym zresztą daje nam do zrozumienia Harpera, mówiąc Juliet, że Ben jest dokładnie tam gdzie chce być. Na dodatek jeśli potrafił skontaktować się z Harper będąc zamkniętym w małym pomieszczeniu, co dopiero będzie jeśli Locke dał mu swobodę? Ten odcinek chyba przekonał tych, którzy uważali że pomysł z flashforwardmi jest gorszy od flasfbacków.
To ja jestem jednym z wyjątków bo odcinek podobał mi się bardziej od poprzedniego. Ciekawe jak Ben przekazuję informację skoro cały czas siedzi w piwnicy. Skąd Dan i Charlotte wiedzieli o stacji Tempest? Na reszcie poznaliśmy kto jest sponsorem "akcji ratunkowej" - Widmore. Fajnie zostało to połączone z poprzednim odcinkiem gdzie kupował dziennik z Black Rock. Dobre było jak Charlotte uderzyła Kate, a potem to "co" do Dana ;]
Ciekawe czy Ben martwił się o swojego królika, którego pokazywał Sayerowi ;]
odcinek się dobrze oglądało ale z odcinka na odcinek wiem że oglądam Lost-ów bo to Lost-ci... poprostu przyzwyczajenie mnie do tego zmusza a poza tym brak wznowień innych seriali...
Mi tez się wydaje, że ten odcinek był lepszy od poprzedniego. Mimo mojej wielkiej sympatii dla Desmonda, odcikni z nim zawsze wyawały mi się jakoś bezcelowe i za bardzo oderwane od głównej fabuły.
Trochę opadła m ifascynacja Benem po tym odciknu - mimo, że jego zdolności manipulacji pozostają na niezmiennie kosmicznie wysokim poziomie, to jednak te jego szczenięce podchody d oJuliette były po prostu żenujące.
Miło by było w końcu usłyszeć jakąś odpowiedź na temat stosuknów Bena ze światem poza wyspą. To jego zdjęcie, którym posługiwała się "ekipa ratunkowa" wyglądało na zrobione poza wyspą, pieniądze które rzekomo jest winien, jego stosunki z Widemorem... to wszystko wskazuje na to, że Ben musiał mieć jakies życie poza wyspą - a przeciez rzeokmo jej nigdy nie opuszczał. Skąd jednak te wszystkie serokie kontaky ze światem zewnętrznym?
Poza tym pytanie można też odwrócić - jakie są powiązania świata zewnętrznego z wyspą. Skoro Dan i Charlotte wiedzieli gdzie jest stacja Tempest, to znaczy, że byli wysłani tam przez kogoś, kto doskonale zdaje sobie sprawę nie tylko z istnienia wyspy, ale i jej historii i tajemnic.
Podejrzewam, że dopiero pod koniec serii dowiemy się czegoś porządnego na ten temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p