When a woman’s burned body is found in a car with signs that her child was kidnapped, Brennan and Booth suspect the father, Carl Decker. But things get complicated when Decker turns out to be in the witness protection program.
Premiera: 1 luty 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wywiad na początku odcinka był bezbłędny...Bones w ogóle nic nie mówiła, kiedy tamta zadawała pytania i powiedziała, że nie chce mieć dzieci. Później męczyła Bootha, żeby jej powiedział jak wypadła....no kiepsko, no...ale za to ją uwielbiam.
Kontrola była śmieszna...już pomijając tą z deka dziwną scene z kontrolą Bones, to reszta była bardzo śmieszna. Hodgins który chciał pokazać, że stanowi zagrożenie, Angela która paplała i paplała, no i się okazało, że ma męża...dobra był jak się spytała czy to ważny ślub, bo to było na Fiji i jakieś fire dancers...lol, Dr Goodman który mówił coś o jakieś dziewczynie czy kobiecie...też dobry był: We talk...sometimes we yell. No i Zach który sobie chrzanił w swoim stylu.
Dzieciak uprowadzony i palec mu obcięli...no ale na szczęście Booth okazał się świetnym człowiekiem i sraty taty, bo oczywiście każdy ojciec z synem mają secret word, bez wyjątku, żadnego.
W jakiejś scenie Booth powiedział Z/H , że są geniuszami, potem Zach coś powiedział i już nazwał ich idiotami.
Fajna scene:
FBI US Marshals Forensic Anthropologist...that's why no gun.
Ogólnie sprawa nie była jakaś porywająca, bardziej mnie interesowała ta całą kontrola.
Wywiad był zaje.bisty "Jest pani pisarką oraz pracuje pani z FBI jako antropolog. Jak łączy pani karierę pisarki i naukowca?" A Bones: "Najpierw robie jedno, potem drugie". Świetne to było. Nie podobała mi się ta sprawa jakoś. Nie zainteresowała mnie Inspekcja była najlepsza. Hodgins agresywny Jeny, to jakie Zach ma to IQ, 180? Nieźle. Booth z tym chłopcem podobał mi się, odważny ojciec. I z tym okdem to nieźle, że się domyślił . Licze na ciekawsze sprawy (chociaż ta nie była zła).
Mnie po odcinku najbardziej interesuję co takiego Bones robiła na Kubie, ale pewnie tego się nigdy nie dowiemy. Wywiady były świetne zarówno ten na początku z Bones jak i tej babki z kontroli szczególnie Zacka i Hodgensa jak nie chciał być tym nieszkodliwym Sprawa też była dobra, ale końcówka za szybko się potoczyła, Bones dostała palec i już dowiedzieli sie gdzie został odciety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p