Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 17 lut 2007, o 14:04 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
odcinek nienajgorszy, wiele złych opinii o nim słyszałem, tak też sie nastawiłem, no i ogólnie sie nie zawiodłem. Własnie takie jest BSG ukazuje ważne problemy społeczne, polityczne itp to nie tylko strzelanka ale dla mnie i tak za dużo Helo, którego nie lubie Duży + za scene z Capricą i Baltarem :D
Dla mnie takie 7/10, dla niektórych to wysoko ale niżej BSG nie można oceniać
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
no były gorsze odcinki od tego, muszą jakoś zapełnić sezon, scena Baltara z Capricą dobra, już bałem się, że zapomieli o tym, że ona go widzi.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
W końcu miałam czas, żeby obejrzeć Odcinek mi się podobał, jak na jeden z tych, które mało dodają do akcji, ale są całkowicie w stylu BSG Doktorek - rasista
Całkiem fajny odcinek nie wiem dlaczego niektórzy sę go czepiają.
rand napisał(a):Własnie takie jest BSG ukazuje ważne problemy społeczne, polityczne itp to nie tylko strzelanka
Zgadzam się z rand`em. Jako że lubie Caprice to troche nudno było ... pojawiła się tylko na chwile... ale scena była niezła. Pozatym podobało mi się stwierdzenie prezydent odnośnie vice że nigdy nie widział go takiego przestraszonego.
Odcinek o niczym, ale całkiem nieźle się go oglądało no i trzymał w napięciu Ktoś teraz powinien zauważyć że Baltair i Six zachowują się podobnie i to skojarzyć.
Doktorek chciał "bawić się" w Boga. Złamał przysięgę i powinien dostać surową karę. Tak jak Czesiek napisał odcinek o niczym związanym z wątkiem głównym ale czasem są takie potrzebne.
Zdecydowanie zgadzam się ze stwierdzeniami, że to był słabszy odcinek, aczkolwiek moim zdaniem takie również są potrzebne. Po jego obejrzeniu całkowicie już przestaję faworyzować postać Helo. Spłyciła się ostatnimi czasy dwukrotnie.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p