pobierz plik w całościMiejsce: Ziemia Czas: Boże Narodzenie 2007 Wrogowie: Racnoss Towarzysz: Donna Noble
Doktor próbuje odkryć dlaczego panna młoda nagle pojawiła się w TARDISie, podczas, gdy Donna próbuje wrócić na swój ślub. Pomimo usilnych starań Doktora nie udaje im się odstawić jej na czas, jak również kobieta jest wciąż zagrożona atakiem kosmitów. Doktor i Donna podróżują do początków stworzenie Ziemii, po czym odkrywają, że powodem ich problemów są Racnoss. Po zniszczeniu wroga Doktor proponuje Donnie, aby z nim podróżowała, jednak ona odmawia.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ta Racnoss była wyjątkowo obrzydliwa i przerażająca Odcinek był przezabawny, tak uważam. Miałam nadzieję, że Donna będzie podróżowała z Doctorem
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
To taka nowa zasada w DW, że świąteczni towarzysze nie wyruszają w podróż TARDIS (przynajmniej nie z miejsca ) dlatego jestem strasznie ciekawa, kto będzie towarzyszem w tegorocznym odcinku, udał im się zrobić z tego taka tajemnicę, że fani się nie dowiedzieli
Donnę w przeciwieństwie do większości osób polubiłam z miejsca, to jej wrzeszczenie na Doctora jest genialne Plus to, że nie uznała TARDIS za ósmy cud świata, lecz stwierdziła, że jest... dziwna. I jej Martian boy xD I jak tu nie kochać Donny
Ogólnie naprawdę lubię ten odcinek chociaż ta sprawa z tym wierceniem dziury i Torchwood... nevermind, to tylko DW
Yup, odcinek był fajny, nawet zniosłam to, że był taki długi, a mi takei rzeczy trudno przychodzą However, yup, Martian boy był świetny Cała wrzeszcząca Donna była genialna,nie wiedziałam, że tak mi się spodoba ta postać, ale uważam, że jest przezabawna
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
A ja właśnie lubię dłuższe odcinki DW, bo akcja ma szansę się bardziej rozwinąć, normalnie jest tak, że coś się dzieje, dzieje, dzieje... i nagle koniec akcji i koniec odcinka Przy okazji oglądając kolejny odcinek specjalny nie zniechęcaj się, jest długi i dziwny i docenia się go dopiero przy oglądaniu po raz kolejny
Ja też się nie spodziewałam, że tak polubię Donnę, bo frankly jej pojawienie się podczas Doomsday było kompletnie nie na miejscu, ale ją po prostu uwielbiam plus ma całkiem inną dynamikę z Doctorem niż pozostałe 2 'asystentki'
Świetny odcinek, strasznie mi się podobał. Nie spodziewałem się, ze polubię nowego towarzysza, a tu niespodzianka. Donna okazała się świetną postacią, szczególnie na pozątku, gdy krzyczała na Doctora. Lub nazywanie go Marsjaninem. Rzeczywiście szkoda, że nie będzie kolejną towarzyszką Doctora... Mogłaby godnie zastąpić niezastąpioną Rose.
Fabuła była nawet niezła, zabrakło mi trochę świątecznej muzyki. Podobała mi się ta matka Racnoss'ów i podróż by zobaczyć powstanie Ziemi. Torchwood znów było wplątane i właśnie teraz idę na pierwszy odcinek.
>> Donna będzie towarzyszką Doctora w 4 sezonie <<
Ha uwielbiam Donnę, a nie myślałam, że tak będzie. Może dlatego, ze jest całkowicie inna od reszty "towarzyszy", te jej wrzaski i tekst o Marsjaninie i początkowe "What, what?" Doctora hi hi, nie rozumiem jak można jej nie polubić Mamuśka Racnoss była po prostu "cudna", ale zrobiło mi się żal Donny, gdy się okazało, ze jej niedoszły mąż to tylko podpucha ehh bidulka, ale otrząsnęła się i znów wrzeszczała na wszystko dookoła
Jednak Donna po tym odcinku zaplusowała u mnie. Jest specyficzna i co najlepsze śmieszna w tych swoich rozmowach z Doctorem.
Ale mimo wszystko smutek i żal pozostał po Rose...
Zaskoczyło mnie to, że jednak nie została towarzyszką Doctora. Jestem bardzo ciekawy co za "cizia" nią zostanie. Przynajmniej Donna jest "pozytywnie walnięta" i dostała by moją aprobatę na asystentkę Doctorka. A tu kogoś innego pewnie wytrzasnęli
Co dziwne, w tym odcinku przypomniałem sobie o Kapitanie Jacku... Do DW nie wrócił i pewnie teraz też nie wróci. Więc pewnie nadchodzi pora na wystartowanie z "Torchwood"
Też mi się podoba Donna krzyczała, dała Doctorowi 2 razy z liścia, szkoda że nie poleciała z nim Nie lubię stworzeń z odwłokami i dużą ilością kończyn. Przerażają mnie. Racnoss obrzydliwi. Podobały mi się ujęcia Doctora, kiedy stał w strugach wody z taką poważną miną. Świetne.
Co do Torchwood - lepiej zacząć teraz oglądać, czy najpierw obejrzeć Doctora do końca, a dopiero potem Torchwood?
Doskonały odcinek! Wprawdzie liczyłem na to, że będzie trochę więcej wspominek Rose, ale nie ma się co zamartwiać bo to co były w zupełności wystarczy. Donna natomiast była genialna, a pierwsze 15 minut odcinka szalone Pierwsze rozmowa Doktora z panną młoda rozbawiła mnie do łez, a potem ta desperacka próba zdążenia na ślub. Jednak nic nie przebije pościgu na autostradzie z TARDIS w roli głównej Genialne po prostu. Dalej też fajnie co jest głównie zasługą genialnych dialogów Dony z Doktorem No i Doktor dostał od niej po pysku Cesarzowa była śmieszna i fajnie też że znowu nawiązano do Torchwood, szkoda tylko, ze nie do tego z Cardiff. Wysuszenie Tamizy równie boskie Rozmowa o kieszeniach też genialna albo jak Donna oglądała TARDIS Z interesujących rzeczy - dowiedzieliśmy się jak nazywa się planeta doktora. Nazwa trochę jak imię dla elfa z mitologii Tolkiena
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p