Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
rzeczywiście dobre promo, sprawia, że czlowiek tylko na święta czeka teraz
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Wiadomo mnóstwo, ale nikomu sie pewnie nie chciało zamieszczac spoilerów tudzież nikt nie chciał psuc sobie zabawy. drwho.pl -> tam jest wszystko odnośnie nowego sezonu, dla zainteresowanych.
Ten odcinek nazywał się bedzie "A Christmas Carol" - więc pasowałoby zmienic nazwe tematu.
ten odcinek tylko zrobił mi smaczek na następną serię, która już/dopiero w kwietniu
co do odcinka. zdziwienie. bo było bardzo mało Amy i Rory'ego. nie narzekam bo Doctor sobie oczywiście poradził tylko szkoda, że nie mogli zbytnio się wykazać.
Doc i Marilyn Monroe albo sztuczki karciane przy stole.
chyba przez ten odcinek poczułem jakikolwiek klimat świąt... nie wiem co więcej napisać. po prostu jakikolwiek by ten odcinek nie był to i tak cieszę się, że ten serial po części wrócił
i do tego wszystkiego świetny zwiastun na końcu... ah! oh! eh! 2 kwietnia, przybywaj!
Zwiatun był rewelacyjny, świetne krajobrazy i wogóle Amy, Rory, River, Doctor!
Odcinek natomiast podobał mi się tak sobie, myślałem, że bardziej sie skupi na Doctorze, Amy i Rorym. Ale nie narzekam, bo całkiem fajnie to przedstawili.
Marilyn i Doctor - . Doctor przy pocałunku i tekst z oddychaniem.
a mnie tam wcale jakoś nie przeszkadzalo to, ze z Doctorem nie bylo ani Amy ani Rory'ego.\ Mnie odcinek zachwycił. Czułam sie jak w bajce.w cudownej bajce. o tak. i w koncu poczulam święta. tak samo jak T. i w ogole byl to najbardziej swiateczny z christmasowych speciali Doctora. i chyba to mnie wlasnie tak zachwycilo. Marilyn i Doctor padlam a Doctorek byl caly genialny jak zwykle \ aaaa, no i ZWIASTUN! EJ! :d ŁOOOOOO, CZEKAAAMYYY!|
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Cudowne! Doktor na nowo opowiada Opowieść wilijną, wyszła z tego piękna bajka ze smutnym zakończeniem i piękną końcówką jak Amelia śpiewała. Latające ryby piękne, tak samo jak walka z rekinem. Cudowny klimacik odcinka. Jedynie szkoda, że tak mało Rorego i Amy. Jednak to jak pojawili się w kostiumach zupełnie mnie rozłożyło Doktor i jego nieudany sztuczki karciane przy wilijnym stole I sceny jak mówił o Merlyn albo jak Kazran pytał się go o rady w stosunku do dziewczyn - cudowne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p