A wounded Eric plays Sookie for a sucker, to Bill’s dismay. Later, Sookie and Jason reflect on their recent adventure, and end up bonding. Blaming Eggs for Tara’s bruises and bizarre behavior, Lafayette and Lettie Mae try to figure out a way to pry their kin from Maryann’s clutches. Hoyt defends his relationship with Jessica. In Dallas, Eric and the vampires defend their recent actions to Nan Flanagan, and are shocked when Godric decides to take the fall for their PR disaster.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
boski odcinek dawno się tak nie wzruszyłam i nie płakałam jak w scenie na dachu, wszystko było just perfect! Eric, Godric, ich niezwykła relacja, Sookie, która została z Godricem do końca. Piękna scena, naprawdę Plus boski sen Sookie! OMGGGG, soł hot
Tak na świeżo po obejrzeniu mogę powiedzieć, że mi się bardzo podobało. I nie wiem co więcej napisać, więc najlepiej nic nie napisze (przynajmniej póki co).
Sookie - Godrick - Erik - najlepsze sceny odcinka no i Jessica z Hoytem i jego matką Reszta trochę przynudzała, ale mi się tam podobało. Szczególnie końcówka na dachu, genialne.
A z tych śmieszniejszych scen najlepsza była jak Sookie wysysała srebro z Erika
W miasteczku wiele się nie działo, jedynie przyszykowywania do wielkiego finału. Ciekawe co za orgię zaserwują nam na koniec.
To co Andy, Sam i powracający Bill z Sookie i Jasonem teraz zajmą się ratowaniem miasta? Przydałby się jeszcze Eryk
Tak bardzo chciałam , żeby Godric został Ciekawa jestem kim naprawdę jest ta rzeczniczka wampirów , że tak do nich wszystkich podskakiwała. Rozbawiła mnie scena debaty Newlin's kontra wampirzyca i chore teksty pastorowej Mamuśka Hoyta też niezła -stara raszpla.
scena na dachu przepiękna szkoda Godrica, byl bardzo fajną postacia, taki spokojny i mądry Eryś jaki podstępny.. teraz będzie wszystko o Sook wiedział Fajna scenka między rodzeństwem Sookie/Jason Lafayette i matka przybyli ratować Tarę, oby oni też nie zostali zombiakami
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Ten serial staje się jednym z moich ulubionych seriali. Jest naprawdę genialny! Pierwszy sezon mnie tak nie wciągnął, ale drugi to istna rewelka!
Szkoda Godrica... Kompletnie się nie spodziewałem, że tak szybko zakończą jego wątek. Można przecież było go fajnie rozbudować. Świetna postać, którą na pewno będę żałował. Dialog Godrica z Ericiem na dachu świetny, aczkolwiek sama scena zapłonu Godrica tandetna i kiczowata. Świetnie zrobili Billa, który wyszedł na słońce ratować Sookie w pierwszym sezonie, a tu był totalny kicz imo.
Eric ma chrapkę na Sookie. To było widać już jakiś czas temu. Podstępna bestia z niego. Sookie wypiła jego krew, przez co teraz Eric będzie mógł wiedzieć co Sook czuje, gdzie się znajduje itd. Hmm, będzie ciekawie! Szczególnie Bill vs. Eric.
Rozmowa Sookie i Jasona kapitalna! Bardzo mi się podobała, mówili naprawdę mądre rzeczy. Chce zobaczyć, jak Jason po tych wszystkich przeżyciach będzie się zachowywał...
Maryann! Agrhhh, jak ja jej nie znoszę! Wielka mi Bogini Chaosu... Lafayette z matką Tary już wiedzą, że coś jej nie tak. Nie zostali zahipnotyzowani, za to mają opętaną Tarę. Czekam, naprawdę niecierpliwie czekam na rozwiązanie wątku z Maryann (czyt. jej zabicie ).
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p