pobierz plik w całości
Upon landing on an alternate version of the Earth, The Doctor, Rose and Mickey learn that Peter Tyler is apparently alive and well. Lurking in the shadows are creatures made to destroy - one of The Doctor's greatest fears have come true...the Cybermen are reborn.
Data emisji:13.05.2006
*** Mi się ogólnie jakoś ten wątek tych cybermenów nie podoba, ale jeszcze przede mną druga część odcinka. Śmiech Doctora po tym jak Jackie wołała psa o imieniu Rose, bezcenny
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Do mnie nigdy nie dotarła ta cała sprawa z Dalekami, Davros i Cybermenami... Może jak pooglądam trochę Old Who to będzie mi z tym łatwiej, zobaczymy. A ta scena, gdzie dowiadują się co to jest za Rose = WIN Ten = RUDE i brak taktu i to jest takie urocze
hah, dokładnie, i na mnie już zaczyna Ten działać On jest niesamowity. Te Jego miny, odzywki, uśmiech
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
O bosh, poczekaj na pierwsze odcinki S3 - często do nich wracam tylko na to, aby popatrzeć no to jakie on miny na wtedy robił do (dla) Marthy, całkiem jak nie on... Ja sądzę, że on tylko udaje, że nie ma pojęcia jak postępować z kobietami, bo czasami ma go zaskakująco sporo
Świetny odcinek. Dużo akcji i bardzo dobry pomysł. Plus nutka humoru, gdy Doctor się zaczyna śmiać z Rose. Pomysł z równoległym wszechświatem genialny, strasznie mi się podobał. TARDIS is alive! Mickey, Rickey. Rose pieskiem, miło. Cybermani świetni, mi się podobali.
Końcówka i świetny Doc - "But this is a surrender!" Ciekawe co będzie dalej...
Właśnie nie obczajam Daleków i tych Cybermanów ale dobra poczekamy zobaczymy Włochata Rose i reakcja Doctora hi hi Ah uwielbiam tego Doctora, bez dwóch zdań Pomysł z równoległymi światami, zaczęłam się śmiać, bo właśnie oglądałam Fringe, kto widział, wie o co mi chodzi
Nieźle, jednak są miejsca, gdzie nawet Doctor nie może się przenieść Fajna idea z tymi słuchawkami... ale Mickey/Ricky najbardziej poszukiwanym człowiekiem w Londynie? Mocne. Cybermeni mnie zastanawiają: skoro mają tylko mózg z człowieka, to czy nie powinni być... trochę mniej bezmyślni? Podobało mi się, jak Jackie wołała Rose a potem okazało się, że Rose to tak naprawdę piesek Delete, delete, delete cybermana brzmi trochę jak "exterminate" Daleków
Śmiech Doktora jak dowiaduje się, że Rose to piesek - bezcenne Ogólnie denerwują mnie te sceny jak Rose tęskni za ojcem. To już jest nudne, raz starczy. Alternatywny świat! Uwielbiam to! I tak jak w Fringe sterowce i telefony na uszach - świetnie to wygląda. Pewnie dlatego, że uwielbiam sterowca w filmach i serialach Sceny Micky/Ricky fajne szczególnie jak ten nasz dostał od babci. Ale przesłuchanie w kwaterze ruchu oporu też fajne Końcówka mocna niby sytuacja bez wyjścia, ale sprawa rozwiąże się w pierwszych minutach następnego odcinka. Chciałbym żeby zjawił się alternatywny Doktor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p