In a riveting opening that picks up just moments after last season's climactic finale, Detective Beckett fights for her life as Castle, plagued by guilt over his role in the events, struggles to uncover who's behind her brutal shooting. Meanwhile, back at the precinct, Ryan and Esposito have to adjust, as Victoria "Iron" Gates becomes the precinct's new uncompromising Captain.
________________________________ Co to, nikt nie oglądał powrotu Castle i Beckett? A powrót ten był wprost genialny! 4 sezon rozpoczął się praktycznie od razu po ostatniej scenie 3 sezonu. Beckett została przewieziona do szpitala, gdzie operował ją jej chłopak (później już były chłopak). Co oczywiście było do przewidzenia Beckett przeżyła operację i wróciła do zdrowia (przynajmniej fizycznego). Jednak dramat i klimat tych wydarzeń był świetny. Później mamy przeskok czasowy do momentu powrotu Beckett do pracy. I jak się okazuje Kate nie widziała się z Castle od kilku miesięcy, a sam Castle został zwolniony przez nowego kapitana. Nowa pani kapitan zaprezentowała się dobrze, widać, że będzie robić problemy naszym detektywom w niektórych sprawach, ale na pewno nie zabraknie zabawnych momentów z jej udziałem. Tak jak np. scena z tego odcinka, gdzie Gates przyjmuje ponownie Castle po telefonie od burmistrza. Sama sprawa tego odcinka też wyszła całkiem ciekawie, zabójca ukryty pod łóżkiem. Beckett miała małe problemy z bronią, ale dzięki pomocy Castle'a wszystko wróciło do normy przy drugiej sytuacji. Przyjaciel Montgomery'ego, który dostał od niego akta, skontaktował się Castle i chce odciągnięcia Beckett od sprawy dla jej bezpieczeństwa. Sam Castle ma teraz ładną tablicę z podejrzanymi. Końcówka pokazuje, że Kate jednak wszystko pamięta z pogrzebu, postrzału itp., pomimo że Castle'owi powiedziała co innego. No ciekawe, jak to się dalej potoczy. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Oglądałam, w dniu premiery, jak każdy szanujący się nołlajf. Ale nie było działu, więc nic nie pisałam Zatem. Beckett jest strasznie spaczona emocjonalnie - tak, najlepiej odciąć się od świata, bo nikt nie ma prawa widzieć jej słabości, w ogóle do słabości prawa nie ma - no masakra. Nie dzwoniła do nikogo, a jedyną osobę, która z musu uczestniczyła w jej rekonwalescencji, jej faceta, wyrzuciła z życia. Ależ ona jest pokrzywdzona w głowę.
Kate pamięta I love you, ciekawe jak to się odbije na ich relacjach
Mój pierwszy odcinek z fandomem <3 Uwielbiam Alexis, jak broniła Richarda <3 I ta scena: "I remember everything", ahh, chcę już następny odcinek! Świetne to było <3
Nie ma to jak powrót w dobrym stylu. Rzadko się to udaje, ale w przypadku Castle pierwszemu odcinkowi nie mam nic do zarzucenia. Po pierwsze kocham sposób w jaki pokazane było przewożenie Beckett do szpitala - ta scena po prostu miażdży. Trochę mi się gdzieś czaiła taka myśl, że Kate tak na prawdę pamięta no i okazało się, że tak jest rzeczywiście - już się nie mogę doczekać co z tego wyniknie. Scena rozmowy Ricka z Alex, kiedy ona mówi mu by nie dorósł za dużo była świetna - ta dziewczyna jest genialna Nowa szefowa wprowadza nowy reżim. Na szczęście nasz pisarz ma 'wpływowych' przyjaciół i wszystko wyszło na prostą. Podobało mi się jak Kate dowiedziała się, że przez cały czas jej pobytu w szpitalu Castle codziennie siedział nad jej sprawą i wszystkie papiery są u niego - nice. Zastanawiam się tylko co to teraz będzie się działo między tą parą. Kate całkiem dobrze szło udawanie, że nic nie pamięta, ale jak długo to pociągnie? I co zrobi Rick kiedy sprawa się rypnie? Ach... tyle niewiadomych... Pozostają jeszcze oczywiście kwestie zamachowca-ducha i adresata tajemniczych informacji wysłanych przez byłego szefa. Mam nadzieję, że wszystko się jakoś sensownie wyjaśni.
Ogólnie, jak rzadko mi się zdarza, jest wyjątkowo zadowolona z tego pierwszego odcinka i mam tylko nadzieję, że poziom następnych nie spadnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p