The Chief tells the residents that one of them will get a solo surgery, and a competitive frenzy ensues; Derek asks Bailey for advice when he feels that Cristina is coming between him and Meredith; Erica discovers a shocking connection between one of her residents and a longtime patient.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cristina to jest mistrzyni, trochę dostała baty, znowu! Ale to co zrobiła pod koniec z Markiem i Owenem potem, to było zajebiste.
Znowu sprawa z Danym, co chwilę jakieś nudne wątki przypominają, wkurza mnie to już.
Muszę przyznać, że na początku, jak Izz i Alex spali razem to wyglądali ze sobą całkiem fajnie. Mogą być razem.
I znowu Cristina, telefony z Mer w nocy, lol.
I George był bardzo lol w tym odcinku, szczególnie pod koniec, jak się ucieszył i jak Hunt go zgasił i jak przez zaciśnięte zęby podziękował, coraz bardziej go lubię.
Lexipedia i te ciała które załatwiła na swój "urok" osobisty, też było, lol. Sporo było lol w tym odcinku.
Szkoda mi było Edd'a, widać było że był bardzo zrzyty ze zwoją żoną, ale nie ma się co dziwić, całe życie pewnie razem spędzili, nie wiem co ja bym na jego miejscu zrobił i nie chcę o tym myśleć...
Denny - po co wracać do tego wątku? Nie żyje od ponad dwóch sezonów! Liczę na to, że w końcu definitywnie zamkną ten rozdział. AI na tym tylko ucierpiało...ale Alex był słodki, wspierał Izzie. Corpse bouquet.
George - śmieszny sceny, ale Chief powinien się koncentrować na tym, jak polepszyć szpital, a nie potem się dziwić, że są na 12. miejscu.
MerDer nie było za ciekawe.
Mark/Cristina - całość była durna, ale reakcja Cristiny na wyznanie Marka? Priceless!
Owen/Cristina - idzie w jak najlepszym kierunku. Otworzyła się przed nim.
Hahn - uważam, że miała prawo tak zareagować, Brooke wypadła bardzo dobrze w swoich scenach. Ostatnia z Callie taka trochę dziwna i wow Callie stanęła w obronie Izzie!?
Owen/reszta - lol będzie ciekawie...w ogóle dobre było jak Callie zaczęła mówić o pracownikach i o tym, jakie miała prywatne powiązania.
Fajny odcinek. Merk jak startował do Cristiny - . Owen/Cristina - tak średnio jestem za nimi. Callie broniła Izzie i myśle, że miałą racje. Hahn sie obraziła i... Denny - ciekawe co z tego wyniknie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p