pobierz plik w całości
Michael zgadza się na propozycję Mahone'a i płynie do Panamy, ma jednak pewien plan, zostawia również wiadomość Sarze. Na miejscu ukrywa pieniądze przed spotkaniem. Mahone nie zamirza dotrzymać obietnicy i wypuścic ich, ma inny plan - zabić Kima i wrobić ich w to. Kim jednak przyjeżdża przygotowany, w powietrzu zaczynają latać kule, Michael i Lincoln uciekają z pieniędzami, Mahone bierze łódź. W kolejnym porcie Mahone zostaje zatrzymany, na łodzi znaleziono kokainę. Okazuje się, że Michael kupił inną łódź, czeka tam już na niego Sara, która została uniewinniona, informuje ich o uniewinnieniu Lincolna. Sielankę przerywa pojawienie się Kima, Sara strzela do niego, pojawia się policja. Wszyscy uciekają, lecz Sara i Michael zostają złapani, Michael przyznaje się do zabójstwa. Michael trafia do więzienia "Sona", trafia tam również Mahone. Okazuje się, że już wcześniej tam trafił Bellick.
Sucre mimo ciężkiego stanu wychodzi ze szpitala, nie udaje mu się zdobyć informacji o Marizruz, a sam pada na ulicy. Do T-Baga przychodzą ludzie, którym służył za przynętę. Informują go, że mu nie pomogą. Na samochód, którym Kellerman jest przewożony do więzienia napadają zamaskowani mężczyźni.
by Trish
Data emisji: 02.04.2007
Nie no, leże ze śmiechu. Od tego odcinka Prison Break to już nie tylko serial Przygodowy, Kryminał, Dramat i Thriller, ale też Science-Fiction! Może mi ktoś wytłumaczyć jak Sara zdążyła dolecieć do Panamy, szybciej niż bracia przebiegli kilka kilometrów, to samo Kim? No i Michael wszedł do więzienia, a Mahone zniknął...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 19 wrz 2007, o 21:40 przez Klatus, łącznie edytowano 2 razy
Stworzono projekt o Michaelu i może rzeczywiście będą na nim eksperymentować... Nigdy nie myślałam, że będzie mi żal Kellermana, ale teraz jego śmierć mnie dobiła... Pomógł Sarze, chociaż wiedział jakie będą tego konsekwencje... Skoro wątki mają zostać pokończone, to chyba Sucre zginie... Pod koniec odcinka, Michael wychodził z tego korytarza w więzieniu (swoją drogą to więzieni wygląda raczej jak jakieś slumsy czy bunkier) w kierunku światła, nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się to jakby wchodził na arenę i za chwilę miałby odbyć walkę z gladiatorem... ;]
Podobno III sezon ma się ukazać pod zupełnie inną nazwą... Nie wydaje mi sie, żeby PB skończył się na trzech sezonach, więc może w żarcie reżysera, że będzie 6 sezonów jest trochę prawdy...
Oglądałem serial i to chyba wystarczy., Jak zapadł wyrok na głowe Kellermana, jego wszystkie papier, prawo jazdy i inne pierdoły zostały polikwidowane, nawet ze zdjęć go usuwano. Więc był kimś znikąd, nie istniał oficjalnie jak poszedł zeznawać, więc w sądzie amerykańskim na sale może wejść każdy powiedzieć, że tak nie było i mu uwierzą... po weryfikacji zamkneli by go za gadanie bzdur...
również obejrzałem. Zbyt piękne by było gdyby Linc, Michael i Sara odpłynęli gdzieś daleko z prawie 5 mln $. Każdego mi żal: Sucre, Kellermana, Mahone'a, nawet Bellicka, braci (co ten łysol chyba z wojska bo mówili "generale kombinuje), T-Baga. Oni też zamiasat szybciej odpłynąc to siedzą i kajdanki zdejmują, trzeba było płynąc jak można było...
oj przekombinowali ten odcinek...
szkoda że końcówkę 2 serii oglądałam tylko dla walorów estetycznych -> ach ten boski Michael , z magii pierwszego sezonu nie zostało nic ;/
widać że scenarzyści kombinują jak mogą, mam tylko nadzieję że bardziej się wysilą nad 3 sezonem
ogółem końcowy odcinek mnie nie położył na łopatki...a szkoda...
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 3 kwi 2007, o 23:38
Moc. Poza naciąganiami licznymi - moc. Czekam na 3 sezon, bo inwencją to zaczynają lostowi dorównywać.
Szybko, bo spać idę:
T-Bag w więzieniu - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA! DOBRZE.
Zabójca-Mej-Miłości-Abruzziego - A żeby Cie roztrzaskali tam!
Reina-Kellerman - och, so shame. Przeżyję jakoś Skośnooka (&@(^$@^ - piękniutko
A już myslałam, ze Sara pokazała klasę, ale musiała zepsuć i się popłakać, ech
Cóż, znów będziemy uciekać z więzienia.
ps: nie bellick, sprawdziłam raz jeszcze. za gruby
Ostatnio edytowano 3 kwi 2007, o 23:45 przez Be Ironic, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p