pobierz plik w całości
Mnie tam średnio się podobały oba sezony, nie jest to serial górujący na mojej liście...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
tlen.exe napisał(a):Mnie tam średnio się podobały oba sezony, nie jest to serial górujący na mojej liście...
Po pierwszym obejrzeniu 1 sezonu można by pomyśleć, że jest to arcydzieło jednak jeśli się przyjrzeć dokładnie i porównać z innymi serialami to jest to serial przeciętny. Dobry pierwszy sezon, 2gi natomiast taki średni.
Scena w 2x22 gdzie Michael i Lincoln spotykają się z Sarą na tej łodzi powinna być finałową sceną serialu. A to co zrobili reżyserzy było już wielkim naciąganiem i usilnym przedłużeniem serialu.
Poza tym jak widziałem te sceny w laboratorium to jakoś tak mi zaleciało jakimś s-f.
Zamiast 3-ego sezonu mogliby zrobić jakiś film kinowy i zakończyć serial, bo tak to tylko mu szkodzą
Pewnie było tak jak mówili, Linc był wybrany już wcześniej, a Michaelem zainteresowali się w trakcie ich ucieczki gdy odkryli jego inteligencję... Wsio.
Ostatnio edytowano 20 cze 2007, o 00:38 przez tlen.exe, łącznie edytowano 1 raz
też myśle że Michaela wybrano już po ucieczce do jakis eksperymentow nie sadze ze wszystko zaaranzowali od poczatku pod katem Michaela jak niektorzy tu sadzili...
oby w 3 sezonie naprawde fajnie i ciekawie to rozegrali...
Mnie najbardziej wkurzyło pod koniec, kiedy już jest niby wszystko pięknie. Bracia z Sarą siedzą w tej motorówce, no i nagle przyjeżdza ten Chińczyk (to był on, już dawno temu oglądałam). A ci zamiast zapalić motorówke i uciec, to z niej wyskoczyli i biegli do jakiegoś domku. No sory, ale kto mądry tak zrobi? Przecież logiczne, że lepiej i szybciej uciec na motorówce niż biegnąc i zamykając się w jakiejś ruderze. Jestem zawiedziona tym odcinkiem, bo cała reszta była naprwde dobra, choć niektóre sceny mocno naciągane.
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
a niby jak sie Sara dostała do Panamy i wiedziała gdzie znalesc dwóch uciekinierów za ktorymi uganiali sie z FBI i z firmy?! jeszcze rozumiem jakby byli na tej łodzi co pierwotnie ją Michael załatwił bo mozna byloby przyjasc ze Michael jej opowiedzial o niej ale na jakiejś łajbie ktora ledwo ledwo zdobyli i ona trafia tam niby bez problemu... sciema na MAXA!!!!
a to że uciekli na ląd a nie popłyneli... no musieli jakos przeciagnac... szkoda ze na poziomie ucieli!
W tym odcinku było chyba najwięcej naciagania. Normalnie najbardziej to się chyba uśmiałam, jak wszyscy oni odnaleźli się w tej panamie i każdy każdego śledził , lol
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p