pobierz plik w całości
Bellick zostaje skazany za morderstwo Roya. Na własną oprośbę zostaje przeniesiony do Fox River, jednak okauje się, że nie ma co liczyć na żadne przywileje.
Michael i Lincoln są przewożenie do Fox River. Do Kima dzwoni Kellerman i pronuje zabicie braci w zamian za przywrócenie na stanowisko. Kim się zgadza i jednocześnie każe Mahone'owi zabić Kellermana. Gdy przychodzi do starcia Kellerman strzela do Mahone'a i proponuje braciom pomoc.
Sucre szczęśliwie udaje się wylądować na pustyni, niestety pilot nie miał tyle szczęścia. T-Bag uwodzi kobietę pracującą na poczcie, aby zdobyć adres pani Hollander. Później zabija kobietę, i zjawia się w domu pani Hollander. Sara dowiaduje się o zatrzymaniu Michaela.
by Trish
[ Dodano: 2006-11-27, 23:17 ] Dzieki bardzo ale to nie to samo jak bym obejrzał z niecierpliwościa czekam na next odcinek:D
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 18 wrz 2007, o 20:53 przez glaster, łącznie edytowano 3 razy
No ostatni odcinek zaskakujący strasznie a te zakończenie miodzio.
I tym którzy nie oglądali powiem tylko tyle nigdy nie spodziewaliście kto był zawsze wtyczką GRATULACJE DLA TWÓRCÓW Teraz podam spoiler (ale sami bedziecie musieli sie namyśleć kto to powiedział)
Pani prezydent Reynolds|zmarnowała wasze życie.
Zmarnowała i moje.
Chcecie dorwać tę sukę?
Właśnie znaleźliście swoją wtyczkę,|ale musimy się spieszyć.
Chodźcie!
Teraz!
Jeżeli ktoś jeszcze tego odcinka nie oglądał serdecznie zachęcam poprostu spadniecie z krzesła
Ale jest jedna zła rzecz trzeba tyle czasu czekać na nowy odcinek Cholera
Uzupełniając wypowiedź kolegi(?), Bellick na próżno się cieszył, nowy naczelnik i już władza nie jest w rękach strażników, a żeby to udowodnić przykładowym modelem będzie właśnie Bellick, trafia do celi z Avocado
Mahone nie zabija braci, bo akurat zjawia się straż graniczna czy coś i zamiast ich zlikwidować musiał ich aresztować.
Bracia pryskają z konwoju, tzn. zostali wystawieni na odstrzał, jednak gdy już są z jednej strony otoczeni przez Kellermana z drugiej przez Mahona, to ten pierwszy strzela do agencika i oferuje pomoc bracią, jakby nie patrzeć teraz mają wspólne interesy żeby przeżyć, mianowicie zdekonspirować Panią prezydent i firmę.
Sucre żyje wyskoczył a spadochronie i przeżył, tyle że jest teraz pośrodku niczego w meksyku bez kasy.
T-Bag poprzez uwiedzioną Panią z poczty dowiaduje się nowego adresu Mrs. Hollander, zabija Panią z okienka i na końcu odcinka wita się w progu nowego domu ze swoją miłością
A Sara się gdzieś włóczy bez celu.
Sorka, ale musiałem to wstawić
Ostatnio edytowano 28 lis 2006, o 23:26 przez KaruzeL, łącznie edytowano 1 raz
Łał. Co za odcinek! Nie-sa-mo-wi-ty.
Bellick z Avocado... I straszno, i śmieszno...
T-Bag po trupach do celu. To już nie jest zabawne. Albo nigdy nie było?
Po tym ułożeniu się Kima z Kellermanem, przemknęło mi przez myśl, że Kellerman może wystawić go do wiatru i zacząć działać z braćmi. Ale odrzuciłam to jako absurd A tu proszę. Ale i tak strrasznie satysfakcjonuje mnie takie rozwiązanie.
no to się porobiło martwi mnie tylko Sara, wyrzuciła telefon, teraz nie będzie jak się z nią skontaktować pewnie myślała że ktoś przechwycił telefon Michaela..
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
rzeczywiście odcinek mnie zaskoczył bardzo. Nie będe oryginalna mówiąc, że zakończenie mnie po prostu z fotelu zrzuciło strasznie się martwie o sare, bo lubię ją, i chce żeby wreszcie jakoś jej się ułożyło. Z Michael'em oczywiście.
Świetny odcinek:) Wiadomo, ze Kellerman nie pomaga Michaelowi i lincowi z dobroci serca, pragnie po prostu się zemścic, ale to nie znaczy, ze Mcihael i linc maja z tego nie skorzystac:D Ale nie powinni mu za bardzo ufac, na dłużsża mete. W koncu wyrządził tyle krzywdy Sarze, którą wczesniej tak abrdzo lubił, zabiłby ją gdyby sama nie uciekła.
Olina- też na poczatku myślałam, ze Sara wyrzuciła telefon, ale ona tego nie zrobiła:) Wyrzucila tylo portfel, telefon wyjeła, otworzyła go, zamkneła i schowała do torebki, która potem wzieła ze soba:)
Primo - sprawa Bellicka. W 1. sezonie strasznie go nie lubiłem...powoli zaczynam go lubić, a on trafia za kraty - no nic. Przekona sie jak to jest w środku
Secundo: sprawa T-Baga. Standardowo ciągnie - gdyby nie jego chęć zemsty to by się wymknął...a tak to pewnie go złapią
Na Franklina mają haka - to też długo nie potrwa.
Sucre - wydaje się, że chłop jako jedyny ma już spokojnie wszystko ułożone. I myślę, że tak pozostanie
Mike i Linc - tutaj jest problem, niby Kellerman się odmienił - ale zobaczymy co z tego wyjdzie. W końcu tajemnicza twarz się pokazała...i to nie była pani prezydent. Co to za gość? Początkowo mi Shales'a przypominał Sprawa w mocnym toku - trochę szkoda Mahone'a.
Kiedy wychodzi kolejny odcinek? Nadrobiłem zaległości...w 1.5 tygodnia Dwa sezony
Kiedy wychodzi kolejny odcinek? Nadrobiłem zaległości...w 1.5 tygodnia Dwa sezony
Ciekawe zakończenie, szkoda że następny odcinek dopiero 22 stycznia.
W końcu tajemnicza twarz się pokazała...i to nie była pani prezydent. Co to za gość? Początkowo mi Shales'a przypominał
A to nie był ten z pierwszego sezonu który odwiedził Kellerman i tego drugiego agenta, nie mogę sobie teraz przypomnieć odcinka. -- Wykręcił rękę Kellermanowi gdy ten się mu sprzeciwił.
Beti napisał(a):Olina- też na poczatku myślałam, ze Sara wyrzuciła telefon, ale ona tego nie zrobiła:) Wyrzucila tylo portfel, telefon wyjeła, otworzyła go, zamkneła i schowała do torebki, która potem wzieła ze soba:)
moim zdaniem go otworzyła i wyrzuciła, naprawde, wyrzuciła go..
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
raczej nie podpucha bo wiedzial , ze Mahone go sprzątnie za to co zrobił [a właściwie czego nie zrobił]. Jestem ciekaw jak będzie wyglądało spotkanie agenta Kellermana z doktor Tencredi ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p