Familiar faces return to help Michael end his quest to bring down The Company once and for all, and become free.
Premiera - 15 maja 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zrobiłam sobie maraton z trzema ostatnimi odcinkami i o ile cały sezon uważałam za niewypał, to muszę przyznać, że zakończenie serialu mi się podobało. Ostatnie odcinki naprawdę były wciągające, z licznymi zwrotami akcji i zaskoczeniami. Aż się chciało od razu włączyć następny odcinek.
Powrócili chyba wszyscy "starzy znajomi" - Sucre, C-Note, Sofia, Kellerman (!) i pozamykane zostały wszystkie wątki. Wszyscy oprócz T-Baga odzyskali wolność, wrócili do swoich rodzin, Self wylądował w domu opieki, Generał na krześle, Kellerman został kongresmenem. Strasznie szkoda mi Mike'a. Myślałam, że uda się go wyleczyć.
Do tego ładna muzyczka została wykorzystana w końcówce. Zna ktoś tytuł?
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Podobnie jak kolezanka zrobilem sobie maraton z 3 ostatnimi odcinkami. Jakos sie nie kwapilem do ogladniecia, ale nie zaluje (szczegolnie ostatniego odcinka). Zabraklo mi tylko mojej ulubionej postaci jaka byla Gretchen. Szkoda ze jakos kategorycznie nie zamkneli jej watku. Zaluje, ze przypadkiem przeczytalem gdzies na necie o powrocie Kellermana, wtedy to bym naprawde byl zaskoczony.
A ja zrobiłem maraton z czterema ostatnimi i jestem strasznie zadowolony. Ostanie odcinki były bardzo dobre, nie spodziewałem się tego po Prison Break, ale wciągnąłem się pod koniec. Wszystko się skończyło szczęśliwie tylko ze zamiast Majka dostaliśmy jego grób. Jednak jakoś nie chcę mi się wierzyć że nie żyję Uwierzę jak zobaczę jak go zabijają, równie dobrze może ich chronić przed czymś. Szkoda trochę Selfa że tak skończył, no ale nie wszystkim się mogło ułożyć. Ciekawe czy generał wylądował do tego samego więzienia co T-Bag Jednak nie podobała mi się jedna rzecz – niespodziewanie pojawia się Kellerman i ratuje wszystkim tyłki dzięki ich współpracy z ONZ. Mogliby się postarać o coś lepszego. Jednak i tak cieszę się z Kellermana. I Sofii, szkoda że było jej tak mało. No cóż pozostaje nam tylko czekać na Final Break.
A Majk myślę, że umarł przez tą jego chorobę, bo miał scenę na plaży z Sarą jak mu farba poleciała z nosa, więc ochrona wg mnie nie wchodzi w grę. Ale zobaczymy w tych dwóch odcinkach, które mają być 27 maja jak dobrze pamiętam.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
ja oczywiście się poryczałam na końcówce. generała mi szkoda było (wiem jestem głupia;p)
to będą jeszcze jakieś odcinki? byłam przekanana, że to był ostatni. podejrzewam, że final to 4 lata przed śmiercią mike, chociaż to by było bez sensu - żadnego zaskoczenia.
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Czesiek_PL napisał(a): Jednak jakoś nie chcę mi się wierzyć że nie żyję Uwierzę jak zobaczę jak go zabijają, równie dobrze może ich chronić przed czymś.
a te teorie spiskowe;p tego nas nauczył PB przez te 4 sezony:)
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Ten odcinek to był oficjalny finał, ale mają być jeszcze dwa odcinki "extra", które nie będą emitowane przez FOXa, ale przez brytyjską stację Sky1. Info na wikipedii. I to są te odcinki, które początkowo miały się znaleźć wyłącznie na DVD jako "The Final Break". Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
Świetny ostatni odcinek, boski, genialny po prostu. Nie dopisuję już nic w sumie bo wszystko zostało opisane, ale dodam od siebie że każdy dostał yo na co zasłużył, czyli karma. Podam przykład tylko jednej osoby której w sumie mi żal, Self, jego żona trafiła na wózek bo jechał po pijaku...
Kolejny fajny serial się skończył, w sumie to dobrze, a z drugiej strony szkoda, no ale nie można mieć wszystkiego.
Dwa ostatnie odcinki (4x21 i 4x22) były bez wątpienia najlepszymi odcinkami 4 sezonu. Nareszcie poczułem, że to jest chociaż trochę klimat Prison Break'a z 1 i 2 serii. Powrót starych postaci bardzo dobrze zrobił odcinkom, a zwłaszcza pojawienie się Kellermana, którego w ogóle się nie spodziewałem. Myślę, że był to godny koniec Prison Break'a, a osobom, które jeszcze go oglądają, radzę im, aby nie sięgały po teoretycznie ostatni "Final Break". Jak dla mnie to porażka totalna.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p