1x12 - You'll Be the Death of Me • peb, filmweb, rapidshare, torrent
2008
Informacja
Wampiry ujawniły swoje istnienie, ponieważ "teoretycznie" mogą się obejść bez ludzkiej krwi. Jednakże ludzie zdają sobie sprawę, że sztuczna krew, która pozwala na egzystencję tych dwóch gatunków jest jak wegetarianizm. Powstają spory i problemy. Obok tych wydarzeń żyją mieszkańcy małego miasteczka. odcinki czystej krwi
Sookie finds a connection to the murders in Bon Temps. Jason finds a new goal in life. Bill tempts fate, continuing to find a way to rescue Sookie from harm. Sam is troubled by a familiar face from his past.
Premiera: 23 listopada 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
skończyło się True Blood niestety Akcja się rozwinęła zadowalająco. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali. Następny sezon dopiero w lecie :S ...
O fuck! Ten serial jest świetny ja chcę więcej, nie wytrzymam teraz do września. Będę musiał zrobić sobie powtórkę przed nowym sezonem. Odcinek narzucił niewiarygodne tempo jak na ten serial, już po ok. 30 min. sprawa zabójcy została efektownie rozwiązana - dzieci znajdują kasety Rene, Sam dowiaduje się o nim gdy Sookie jest z nim sam na sam. To napięcie w domu, a potem akcja na cmentarzu - coś niesamowitego. Sam zmienia się w psa, Bill się pali, a Sookie na zakończenie przebija szyję Rene łopatą.
A potem jeszcze masakryczny cliffhanger: - okazało się że ta babka z opieki ma powiązanie z Samem, jak dla mnie ona tez jest zmiennokształtną. - Sam ma kupę kasy w sejfie. - W samochodzie Andego pojawia się kolejne ciało. - Jason modli się w "kościele". - I moje ulubione - pojawia się ruda u Billa która ostro namiesza. Może jest denerwująca, ale może być z nią ciekawie. Już się nie mogę doczekać.
I na koniec mam teorię. Trochę pokręconą, ale co tam. Laffayeta zabił wilkołak bo chciał powiedzieć wszystko o tamtym polityku i to wilkołaki stoją za Bractwem słońca. Ja z chęcią zobaczyłbym werewolfs w tym seriali
Jest jeszcze jedna rzecz która mi się w tym serialu podoba - od początku do końca została opowiedziana jedna wielka historia, bez przeskakiwania o kilka dni. Cały czas opowieść się ciągnie bez zbędnych elementów z tym nieokreślonym klimacikiem
No i sezon pierwszy zakończony w bardzo dobrym stylu. Zaczne od końca, czyli od 'dwa tygodnie później...' Te wszystkie nowe wątek - cliffhanger'y świetne. Naprawde super zrobili to scenarzyści. Jason w kościele - będzie ciekawie. Kolejne ciała znalezione. Ostatnia scena z krzykiem dziewczyn genialna. Anna zagrała świetnie.
Co do samego rozwoju wydarzeń w odcinku. Było nieźle. Rene chciał zabić Sookie - ucieczka, sceny w domu bardzo dobre. Sam ją uratował, Bill się poświęcił. Fajna scena w domu, kiedy Sookie mówi 'Ty żyjesz?' Kto się spodziewał, że zabójcą będzie Rene? Bill dostał współlokatorke - uwielbiam tą dziewczyne. Co z Laffayetem? Musze powiedzieć, że podoba mi się teoria Cześka.
Dobra jestem, cały sezon i w jeden i pół dnia tak więc sezon pierwszy za mną i nie powiem, żebym była bardzo zachwycona. Klimat serialu to najlepsze co w nim jest. Musiałam się trochę do tego wszystkiego przyzwyczaić, żeby naprawdę cieszyć się z oglądania tego serialu... a zaczęło mi się podobać od tego odcinka z pogrzebem babci. Zagadka z morderstwami była naprawdę fajnie poprowadzona i nikt nie spodziewał się, że zabójcą będzie Rene. To było fajne Jason mnie mało interesuje... ale za to historia Sama z Maryann będzie interesująca [oby!]. To samo jeśli chodzi o Jessicę... mam nadzieję, że sprawi, że Bill zrobi się bardziej interesujący
Rozczarowałem się strasznie tym serialem myślałem że będzie więcej o wampirach, będą zabijać wypijać krew zacznie się chaos na świecie a tu nieeee ucywilizowani z uczuciami, krew sztuczna z butelki ;/ Gdyby nie fakt ze ściągnąłem od razu 3 serie ponad 18gb to bym skończył na 1 odcinku a tak trzeba się męczyć dalej
Ja dzisiaj właśnie skończyłam 1 sezon i mimo mieszanych uczuć na początku serial mi się podoba. Wszystko odcinki są dobre, tak samo jak ten finałowy. Zupełnie nie spodziewałam się, że to Rene, bardziej myślałam, że wezmą jakąś nową postać znikąd. I to wielki plus. Wątek z Jessicą fajnie się zapowiada. Mam nadzieję, że w następnym sezonie będzie chociaż trochę więcej Billa, albo innych wampirów, bo według trochę ich za mało.
Zdecydowanie najlepszy odcinek sezonu. Akcja działa się naprawdę szybko, jak na ten serial...
Rene, a raczej koleś który wymyślił sobie to francuskie imię nieźle urządził się w Bon Temps. Kasety z dialektem. Fajnie się wszystko rozwiązało - dzieci odnalazły kasety obciążające Rene, a ten z kolei próbował zabić Sookie. Oczywiście nieudanie. Sam odegrał dużą rolę w jej uratowaniu...
Świetna była scena kiedy Bill wychodzi na słońce by ratować Sookie. Ten widok żarzącego się ciała - świetne! Sam nie dość, że uratował Sookie to jeszcze i Billa. Gdyby go nie zakopali to zostałby po nim jedynie popiół. Bill z kolei chyba pożywił się Lafayettem. Bynajmniej na to wygląda. To ciało w samochodzie Andyego to na pewno było ciało Lafayeta, ale myślę, że żywe...
Maryann zna się z Samem. Hmm, robi się ciekawie. Kolejna zmiennokształtna? Do tego Sam ma sejf pełen zielonych. Ciekawe o co tu chodzi...
Ogólnie sezon oceniam pozytywnie. Akcja może nie działa się w jakimś straszliwym tempie i serial mógł czasem przynudzać, ale klimat jaki nam zaserwowali był wyśmienity. Historia świetnie opowiedziana, z dobrą grą aktorską i nieprzeciętną muzyką. Czas na drugi sezon!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p