Antony's nature reasserts itself, and challenges his alliance with Octavian. Timon and Levi set themselves against Herod's plans. Servilia's public displays of grief leave Atia unsettled. Gaia uses Pullo's punishment as a weapon against him. His daughter's sudden interest in business matters arouses Vorenus' suspicions. Posca gets married. [tv.com]
Świetny odcinek Servilla pod domem Atii :O Najlepsza była w ogóle Atia, kiedy myślała, że wyjdzie za Antoniusza, a tu zonk
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Servilia, normalnie nie mogłam uwierzyć, w to co zobaczyłam, dwa dni stała, przeklęła i się zabiła a Marek świetnie podsumował Mark Antony (After observing Servilia's over the top suicide in front of a crowd of observers): Now that's an exit!
Pullo i Gaia też byli nieźli, bardzo lubię Pulla i uważam, że jest najnormalniejszy z nich tam wszystkich, ale zła jestem, że dał jej się tak sprowokować.
Eleni: You should beat her the same way every month.
Pullo: Hmmm.(Pullo begins to choke while thinking about it since he didn’t beat her, he slept with her)
Hahaha Atie zrobili w konia z tym ślubem XD
A i chciałam powiedzieć, że Marek Antoniusz jest boski, jego teksty wymiatają
Atia: If a marriage was to happen between our two houses.
Mark Antony: I don't care if all Italy burns, I'll not marry him. (pretending Atia means Octavio and not herself for marriage.)
Biedny Pullo przez niego Eleni będzie miała poważne kłopoty. Antoniusz jak zwykle wymiata ze swoimi tekstami, tak jak Atia Pierwszy raz chyba zrobiło mi się szkoda, była taka szczęśliwa a tu taki zonk, a no datek przeklęła ją Serwilla. Jednak najbardziej w tym odcinku wkurzyła mnie córka Lucjusza. Oj będzie miał kłopoty. Poza tym mam nadzieje że wątek żydów już się skąńczył bo jak na razie nic nie wniósł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p