Mack napisał(a):Data pierwszej emisji: 12.02.2002 r. Scenariusz: Tim Schlattman Reżyseria: Greg Beeman
Podczas szkolnej wycieczki Clark ratuje jednego z uczniów – Erica Summersa (gościnnie Shawn Ashmore) przed upadkiem z mostu. W wyniku uderzenia pioruna w połączeniu z meteorytem, który Eric trzymał w ręku, cała moc Clarka zostaje przeniesiona na chłopaka. Clark będąc teraz zwykłym człowiekiem musi przyzwyczaić się do normalnego życia. Tymczasem Eric zaczyna odkrywać niezwykłą moc, którą został obdarowany. Lana ma pretensje do Nell (gościnnie Sarah-Jane Redmond), że chce sprzedać sklep. Okazuje się, że dziewczynie najbardziej zależy na sali kinowej, gdyż tam poznali się jej rodzice. Lex dalej prowadzi dochodzenie na temat pamiętnego wypadu, kiedy Clark uratował mu życie.
Muzyka wykorzystana w odcinku: “Fade” Staind ”Elevation” U2 ”Fat Lip” Sum 41 ”Bonecracker” Shocore ”Inflatable” Bush
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dla mnie to dość dziwne, że w jednym serialu grają bracia bliźniacy i ich role są ze sobą całkowicie niepowiązane Ogólnie to taki dość nudny odcinek, zawsze jak coś się dzieje z mocami Clarka to jest to całe marudzenie o tym czym one tak naprawdę dla niego są.
No i tak jak się spodziewałam, Lex wyrolował Victorię
Podobał mi się normalny Clark, przynajmniej radził sobie z Laną... Szkoda że Lex nie jest jego prawdziwym przyjacielem, lubię go... Ciekawi mnie co było na tym zdjęciu które przyniósł Lexowi dziennikarz... Powiedz mi co to było, Trish.
Niezły odcinek. Eric jak wywalił to auto na dach - hah. Normalny Clark był świetny, gra w kosza, mógł spokojnie gadać z Laną. Mam nadzieje, że szybko zerwie z Withney'em. Cały wątek Lex'a, Lionela i Victorii mi sie nie podoba, nudny jest. Ciekawe co Lex teraz zrobi z Clark'iem. Będzie dalej szukał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p