Chad discovers something devastating whilst Erica and Tyler get an invitation from Anna. Also, Val's baby is on the way.
Data emisji: 18.05.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Finał ogólnie rzecz biorąc dobry ale mam wrażenie że akcja dopiero zaczęła się rozkręcać Szkoda mi Ryana, i mam nadzieję że nie będzie chciał stłumić żalu po stracie blissem Anny, a powinien wykorzystać potężne uczucie zwane nienawiścią w niszczycielskim celu Anna padła ofiarą człowieczeństwa i pod wpływem uczuć wydała irracjonalny rozkaz, zobaczymy co z tego wyniknie
Czerwone niebo? WTF?! Może w końcu zacznie się wojna totalna i przybysze pokażą swoją prawdziwą twarz. Przynajmniej mam taką nadzieje. I jeszcze nowe statki się pojawiły Val nie żyję, a Ryan po stronie Any. Oby tylko był agentem Kolumny Dziecko się narodziło, szkoda, że go nie pokazali. To właśnie jego widokiem powinni zakończyć sezon. Eryce udało się zniszczyć jaja - dobrze bo to spowodowało gniew Any. A jednak ma jakieś emocję Nie mogę się doczekać jej zemsty. Hobbs pracujący dla Marcusa? nie podoba mi się. Oby szybko o tym powiedział Eryce. Jack odszedł z kościoła - obojętne... Chad przestał ufać Anie. Dobrze Oby tylko został podwójnym agentem. Lisa zdradziła matkę, a Joshua nazwał ją królową. Oby otwarcie przyłączyła się do Piątej Kolumny. Joshua jednak żyję - dobrze bo go lubię. Oby tylko udało mu się uciec ze statku. Może przy pomocy Ryana? Ogólnie 1 sezon podobał mi się. Może nawet bardziej niż FlashForward.
Muszę powiedzieć, że kilka ostatnich odcinków naprawdę mi się podobało i serial mnie wreszcie (!) wciągnął. Finał był bardzo dobry, w sumie wszystko mi się podobało. Narodzenie dziecka - szkoda, że go nie pokazali, ale to pewnie zostawili sobie na drugi sezon. Zniszczenie jaj żołnierzy Anny - fajny efekt i jeszcze Lisa przy tym pomogła. Krzyk Anny! A jednak odczuwa jakieś uczucia. Przeżycie Joshuy - lubię tego gościa, ciekawe, co teraz z nim zrobią, mam nadzieję, że uda mu się uciec. Homilia Jacka - miło, że powiedział co mu leży na sercu, może dzięki temu jacyś ludzie się przyłączą do "Piątej Kolumny". Przekonanie Chada - zobaczył w końcu, że Przybysze są nie-zawsze pokojowo nastawieni. Red Sky - moim zdaniem jest to kamuflaż dla orbitujących statków. WOJNA NADCHODZI! Zauroczenie Ryana - myślę, że jest to tylko chwilowe, w końcu patrzenie na samo dziecko powinno wywołać w nim uczucia, a powstała nienawiść po śmierci Val (mam nadzieję, że dowie się o zabiciu żony przez Annę) zaowocuje dalszą walką z Przybyszami. Miejmy nadzieję, że drugi sezon będzie trzymał lepszy poziom i przynajmniej jakoś porządnie zakończy serial, bo jakoś wątpię, że doczekamy się trzeciej serii. Chociaż byłaby to miła niespodzianka...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p