pobierz plik w całości
In the season finale Hank has to deal with Karen's wedding and Becca's first period.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No bardzo bardzo sympatyczna końcóweczka, aż w pierwszej chwili było mi już żal Hanka no ale to była historia z happy endem tylko, że zakończenie raczej wyklucza 2 sezon, a szkoda bo serial bardzo innowacyjny jak dla mnie i niesamowity humor taki jaki uwielbiam
No właśnie, czy ktoś wie coś o drugim sezonie? Czy będzie? A może kiedy? Bo szkoda byłoby zakończać ten serial na 1 sezonie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Noo, super koniec sezonu. Okres, ćpanie i wszystko co najlepsze. ;p Akcja w sklepie rewelacyjna, ale babka mogła się od razu domyśleć że to o Becce chodzi... Potem Mia gada z ojcem o książce, lol. Karen i ta druga, zapomniałem imienia, ćpają, ten serial mnie przeraża, co oni w ogóle pokazują. To jest nie dla dzieci. ;p Wesele zaczynało się obiecująco, Mia ładnie zaczęła, ale szkoda że wygadała o nocy z Hankiem... Niby to odkręciła, ale ja jednak bym sobie coś myślał, potem zgoda Karen... do doopy. ;p Te szczerości podczas tańca były spoko. Ale koniec był najlepszy, wujaszek Czarli ze swoją żonką pod ścianą, no no no. ;p i wszyscy żyli długo i śczęśliwie. XD
TU jest to co działo się na prawdę: Bill wydymany w kosmos, Karen pojechała z Hankiem i to mi się kurda podoba. KONIEC
No, ja cały sezon porzyczyłem mojej koleżance kandydatce na dziewczynę no i ona obejrzała pierwszy odcinek LOL i mówi, że ten serial jest meeeega deprawujący ale imho zawiało bardzo świerzością bo nie przypominam sobie serialu tego typu. Taka niby komedia, a z drugiej strony to jest to jakby na to nie patrzeć dramat Hanka, aż do ostatniego odcinka gdzie konczy się wszystko happy endem Ten serial z odcinka na odcinek powodował u mnie takie uczucie współczucia dla Hanka
Hmm, ja już czekam na kolejny sezon, ale mam zastrzeżenia. Ma być co najmniej 20 odcinków i o co najmniej 10 minut więcej każdy. ;p A serial oglądało się bardzo przyjemniej, nie było takiego uczucia 'kiedy koniec tego odcinka'. ;p
Pierwsza akcja z tamponami przezabawna Choć fakt, ze baba mogła sie domyślić, ze do dla Becci jest. Czekałem na happy end i ze zgrozą stwierdziłem, że zostały tylko 2 minuty do końca i jeszcze go niema, ale dostałem go Chociaż Hank mógłby wydać książke
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Wlasnie dzis skonczylem Californication.Po Dexterze to najlepszy serial jaki widzialem choc niby ze wzgledu na rozne kategorie nie powinno sie ich porownywac.Nie spotkalem sie z czyms zblizonym klimatem i nastrojem do Californication.Niby komedia, a po czesci dramat.Majstersztyk.Uwage zwraca genialna moim zdaniem czolowka(podoba mi sie ten kawalek lecacy w tle) i ogolnie oprawa muzyczna jest bardzo dobra.10/10
obejrzane:Dexter,Nip/Tuck,Californication,Skins,Prison Break,Heroes,House of Saddam,Burn Notice
bobby napisał(a):Wlasnie dzis skonczylem Californication.Po Dexterze to najlepszy serial jaki widzialem choc niby ze wzgledu na rozne kategorie nie powinno sie ich porownywac.Nie spotkalem sie z czyms zblizonym klimatem i nastrojem do Californication.Niby komedia, a po czesci dramat.Majstersztyk.Uwage zwraca genialna moim zdaniem czolowka(podoba mi sie ten kawalek lecacy w tle) i ogolnie oprawa muzyczna jest bardzo dobra.10/10
Californication i Dexter to dwa zupełnie różne światy. Ja bym w ogóle nie śmiała ich porównywać Ale zgodzę się z toba że obydwa są rewelacyjne, tylko każdy na swój sposób. Californication jest według mnie bardziej damski, spokojniejszy, ale w sumie nie można uogólniać bo przecież każdy lubi co innego
Californication damski? Nie zgadzam się. Wszędzie seks i cycki . Wg mnie to raczej męski serial, skoro już trzeba go sklasyfikować wg płci.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Świetne zakończenie dobrego sezonu. Okres i akcja w sklepie bardzo ciekawa. Hank znów miewa sny - i to fajne sny. Bardzo podobał mi się sam ślub. Marcy była genialna, uwielbiam ją + naćpała się Mia się upiła i powiedziała prawdę. Po co Karen się z nim żeniła? Charlie/Marcy - Ostatnia scena świetna, wszystko się zakończyło happy-endem. Hank odjeżdza z Karen i Beccą.
Świetne zakończenie sezonu! Hank jest niesamowity, cieszę się, że Karen zmieniła zdanie i postanowiła uciec od Billa. Od razu biorę się za drugi sezon! Pobierz plik w całości
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p