Kurt joins the football team just to impress his father. Finn and Quinn's relationship get a shocking development. Rachel thinks her star is fading when Tina is given a better part during rehearsals which causes her to leave. Sue continues her schemes to dismantle the glee club.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dziękujemy administratorom za dział Już myślałem, że jednak się nie doczekamy
Odnośnie odcinka.... Kurt po prostu świetny. On i jego "Single Ladies" pobiło wszystko. Rachel straciła w moim oczach. Jest samolubna i nie potrafi zaakceptować tego, że to jednak nie ona jest w centrum wydarzeń. Quinn i jej ciąża.. na początku pomyślałem, że druga kobieta w tym serialu ma coś z głową i sobie coś uroiła. A tu jednak zaskoczenie i co więcej - to dziecko Pucka. Tak czy tak jestem zdania, że urojona ciąża żony Willa wyjdzie i się rozejdą. A wtedy do akcji wkroczy Emma
Taniec całej drużyny do Single Ladies był najlepszy! Plus Kurt i 'Hi, I'm Kurt and I'm auditioning for a role of kicker' i jego rozmowa z ojcem też była piękna. Dobrze, że mu powiedział i dobrze, że ojciec wiedział i go akceptuje. Gdyby poszli w inną stronę w tym serialu to byłoby to nudne bo widziane zbyt wiele razy w tv
"Single Ladies" zatańczone przez drużynę futbolową wymiata! I ten wykop Kurta. Rachel rzuca fochami, już mnie zaczyna wkurzać. Tina świetnie zaśpiewała tą piosenkę. Sue i jej kącik, lol, co ona za głupoty gada. Ta ciąża u Quinn zaskoczyła mnie, na początku myślałem, że coś kombinuje, żeby odwieźć Finna od chórku, a tu jednak z Puckiem "having sex". Szacunek dla ojca Kurta, dobrze, że go zaakceptował. A żona Willa jest "lekko stuknięta"!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
'Single Ladies' było oczywiście świetne. Myślałem, że padne jak cała drużyna tańczyła (chociaż drugi raz to oglądałem). XD
And that's how Sus sees it!
Piosenka odcinka: 'tonight, tonight'. Naprawde mi się podobało i Tina to świetnie zaśpiewała, a Rachel niech się chowa. Naprawde zachowała się jak bachor... Przecież każdy musi coś śpiewać, a do tej pory wszystko ona i Finn dostawali...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p