pobierz plik w całości
Doktor zabiera Rose w jej pierwszą podróż, w rok 5 miliardów. Na miejscu dołączają do grupy kosmicznych delegatów, którzy zebrali się aby przyglądać się pochłanianiu Ziemi przez Słońce. Jednak spokój zakłóca zdrajca, który che ich kolejno wyeliminować. Doctor i tym razem musi ratować Rose z opresji jednocześnie demaskując sprawcę całego zamieszania.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wizja końca świata jest naprawdę smutna. Aj min, zero ludzi? tylko jakaś biczowata sama skóra? Ja wiem, że ta wizja zakłada jeszcze kupę ludzi wymieszanych z innymi gatunkami ale ogólnie to wszystko jest naprawdę dołujące.
W drugim odcinku nie raziły efekty specjalne tak bardzo jak w pierwszym dzięki czemu ogląda się go o wiele lepiej. Choć do perfekcji to naprawdę brakuje.
Ano i ja na miejscu Rose od razu bym sie wszystkiego wypytała. Nie lubię takich niedokończonych rozmów jak ta na końcu, o tej wojnie. Wiemy, że była wojna, populacja Doctora ją przegrała, ale kiedy wypadałoby zadać bardziej konkretne pytanie Rose mówi o frytkach Kiedyś może i jeszcze mi się to w serialach podobało, teraz normalnie mnie to irytuje, bo ludzie się tak nie zachowują
Łel, gdyby Rose była typem od wypytywania to Doctor by ją wykopał z TARDIS On nie jest typem do opowiadania o sobie i dobiera sobie odpowiadających mu ludzi... zazwyczaj
Ja nie uważam, że to dołujące, uważam, że ewolucja jest piękna. Te wszystkie bzdury z zachowaniem czystości rasy itd. to kompletny crap
A co do efektów specjanych, to łel... tak jakby takie było założenie. Chociaż w tym odcinku jest akurat prześliczne CGI tego końca świata. Ale w każdym razie zawsze, gdy oglądam Confidentiale i pokazują w jaki sposób robią efekty specjalne, to mam takie wrażenie "rili? to aż takie beznadziejne...".
Zapamiętałem głównie kawałek z szafy grającej. Kto by pomyślał że świat będzie się kończył w rytm Tainted love Po tym odcinku wiedziałem, ze nie odpuszczę Doktorkowi
A i jeszcze chciałam powiedzieć, że angielskie seriale chyba kochają Britney. W Skinsach też była
Piękno pięknem, ale jakoś nie wyobrażam sobie chodzących ludzi-drzew i innych śmiesznych istot. Albo inaczej, chciałabym żeby byli i ludzie i im podobne istoty a nie tak, że nie będzie ludzi bo zamienimy się w ludzi z dziwnym czymś na głowie
No bo Britney jest.. ehm, jak oni to tuaj nazwali? Klasyką?
Cała sprawa z humanoidami (ludzie-drzewa, ludzie-koty, etc.) i z tym, że Time Lords wyglądają tak samo jak ludzie jest tylko po to, aby przybliżyć to dzieciom, bo to jest ogólnie głupie i niezbyt sensowne biologicznie i mówiąc o ewolucji nie miałam na myśli tego
Tak jak blue napisała wyżej -> skóra była naprawdę biczowata, odwodniła się i git Ten odcinek kiedyś widziałam w tv i pamiętam, że jak zobaczyłam wielką twarz i pojemniku z wodą i tego niebieskiego grubaska to WTF i przełączyłam na inny kanał ? Matko frytki, ja akurat nie cierpię i musiała przerwać swoje pytania ehh ale fakt wykopał by ją z TARDIS, bez dwóch zdań Ha ha a jak usłyszałam Toxic to myślałam, ze padnę 'klasyczna ballada' nieźle pojechali
Dalej stwierdzam, że serial jest very weird ... Co z tego, że podoba mi się postać Doctorka i Rose. Akcja lepsza niż w pilocie, ale te wszystkie stworki mnie nie przekonały. Sam nie wiem Oglądnę dalej no bo jednak musi coś być w tym serialu. Nie tylko ze względu na postacie i brytyjski akcent... rozkręci się mówicie? No zobaczymy
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Klasyczna ballada - 'Toxic' Britney, no oczywiście! Myślałem, że padne. XD
Podobało mi się wymienianie prezentów - 'przynoszę prezent w postaci mojej śliny', 'oddech z moich płuc' - . Stworki były świetne, haha.
Uwielbiam Cassandre i jej bitchy charakter. I nie spodziewałem się, że ją zabiją... Przez półtora roku dużo sie zapomina. No, ale myśl, że z człowieka tyle zostanie jest troche przerażająca. 708 operacji.
Podobało mi się zdanie '5 billion years and it's still about the money', czy coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie.
Confidential:
Spoiler:
Troche o efektach specjalnych. Haha, zabiła mnie ta wstawka z Sarah Jane Smith i tym potworem.
Ogólnie widać, że są naprawde w tyle z efektami, ale to po prostu część uroku Doctora.
Mało Billie!
Ostatnio edytowano 1 lip 2010, o 20:36 przez Chris, łącznie edytowano 1 raz
Jabe Swoją drogą, biorąc pod uwagę dramatyzm pierwszego odcinka (pokonanie plastiku akurat w momencie, kiedy matka Rose miala zginąć) zakładałam, że Doctor naprawi to wszystko akurat na czas, żeby ją uratować... a tu było naprawdę, naprawdę dużo śmierci Koniec świata smutny? Przecież serial zakłada, że Ziemia umrze dopiero za 5 miliardów lat! Ludzie gdzieś się wymieszają z innymi, ale nadal przynajmniej po części będą ludźmi. To chyba lepsze, niż gdyby Ziemia pełna ludzi wybuchła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p