Under Spartacus' leadership a villa is liberated. Oenomaus, however, decides to throw himself into the brutal pits.Despite his wife's protests Glaber decides to support Lucretia's prophecies.
Data emisji: 03.02.12
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cieszę się, że poznaliśmy lekko historię Oenomausa, jego walkę w podziemiach i przyjęcie do ludus. Dzięki tym retrospekcjom wiemy, dlaczego Doctore wrócił do podziemi, aby umrzeć tam w walce. Jednak nie ma tak łatwo...
Spartakus, Kriksos i reszta zrobiła kolejny krok w poszukiwaniu Naevii zajmując kolejne dominus. Do tego zdobyli kolejne ręce dla mieczy. Nowa wprowadzona postać Tyberiusza wydaje się być interesująca. Jestem ciekawy jak dalej potoczą się jej losy.
Lukrecja dalej gra błogosławioną przez Bogów wariatkę, ale to już niedługo się zmieni. Rytuał się udał, a pojawienie się Ashura z ledwo żywym Doctore w drzwiach ludus Batiatusa spowodowało pojawienie się uśmiechu na twarzy. Ilithyia musi się zacząć obawiać nadchodzącej zemsty. Jestem przekonany, że postać Ashura zapewni nam odpowiedni poziom intryg w serialu.
Teraz tylko czekam na Gannicusa...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Lepiej niż w premierze sezonu. Nie wiem tylko czemu, ale denerwują mnie spowolnienia podczas walk. O ile jeszcze w poprzednim sezonie na arenach wypadały one przednio tak w grupowych starciach tylko zmniejszają ich dynamikę. Ale to jedyny minus Wątek Doctore w tym odcinku bardzo ciekawy - poznaliśmy jak trafił do Batiatusa, czemu tak bardzo przeżywa stratę honoru i teraz jeszcze został schwytany przez Ashura. Walki z jego udziałem miodzio Luckrecja nie jest jednak taką wariatką jaką zgrywa Wszystko to na pokaz i jest w kontakcie z Ashurem. Oby więcej kombinowali. W buntowników kolejne walki i napięcia wewnętrzne. Wątek Tyberiusza ciekawy, ale liczę że odegra on jakąś większą rolę. Podoba mi się też że jest dużo Miry. Ja tam ją lubię. Neavii oczywiście nie ma i prędko się nie znajdzie. Też czekam na Gannicusa. Ciekawe jak będą wygląały jego relację z Sparatcusem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p