pobierz plik w całości
Gary Navarro zostaje zatrzymany w NTAC tuż po wstrzyknięciu Rylanodwi śmiertelnej substancji, co umożliwiło szybką reakcję personelu medycznego i uratowanie Dennisa. Tom i Diana rozpoczynają żmudne przesłuchiwanie Gary'ego, jednak szybko okazuje się, że nie bedzie to łatwe zadanie.
Wiedząc, że jest kluczem to uzdrowienia swojej matki, Isabelle postanowiła się zabić. Po nieudanej próbie skoku z dachu Centrum, przyszedł czas na przyjęcie pomocy od kogoś innego. Matthew Ross, doradca Shawna próbuje wyjaśnić Isabelle, że to właśnie ona jest kluczem do rozwiązania zagadki 4400. Zostawia jej jednak również strzykawkę z jedną niewielu na świecie substancji, ktore są w stanie zabić Isabelle...
W międzyczasie, Diana godzi się pomóc doktorowi Burkoff'owi, który testuje na sobie zmienione serum z promicyną, licząc, że będzie pierwszą na świecie, 'normalną' osobą, ze zdolnościami 4400.
Proces starzenia Lilly postępuja bardzo szybko. Matka Isabelle decyduje się więc oszędzić córce widoku jej śmierci i prosi Richarda, aby zawiózł ją w spokojne i bezpieczne miejsce, w którym będzie mogła umrzeć.
Maia idzie do szkoły 4400.
Shawn decyduje się ujawnić NTAC swój związek z Grupą Nova oraz wydać im T.I Kim - kobietę, która potrafi emitować dźwięk powodujący u mężczyzn niesamowitą agresję.
Nadchodzi 19 września - dzień, na który Grupa Niva zaplanowała atak. Okazuje się jednak, że ową niespodzianką nie jest początek wojny, lecz zamienienie ogromnych obszarów pustynnych na pola pszenicy, aby uzmysłowić ludziom, że 4400 nie muszą być zagrożeniem.
by aja
Data emisji w USA Network: 11 czerwca 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 3 razy
Smutna była scena, w której Lilly umiera, ale mimo wszystlo ciesze sie, bo to niesamowicie nudna postać. jeszcze tylko Richard do odstrzału i już w ogole 4400 będzie swietne No i w końcu podobała mi się postawa Shawna - zrobił to, co powinien zrobić już dawno - zaczął współpracować z NTAC. Tylko mam nadzieje, że ten fanatyk Daniel mu nic nie zrobi...
I dziwie się Isabelle, że tak łatwo dała się manipulować Matthew'u. Facet ją uderzył, a ta zamiast krzycząc uciec potulnie usiadła i o niczym nie powiedziała Shawnowi
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ok, ale ja na jej miejscu, tuż po tym jak mnie Matthew uderzył, czyli zanim powiedział o przeznaczeniu, wybiegłabym z krzykiem z pokoju A ona potulnie usiadła jak jej kazał
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Szkoda mi Lilly, była naprawde fajna,bedzie mi jej brakowalo w The 4400, ja tez bym uzyla na Matthewa mocy i przynajmniej by mi nie rozkazywal co mam robic.
Eee, no ale ta sprawa z Matthew'u i Isabell była głupia, w ogóle, jak on ją mógł uderzyć? I ciekawe co to za przeznaczenie ona ma... Lily nie żyje, nie było mi smutno w tej ostatniej scenie. Shawn jak zwykle fajny, choć zagubiony. Maia do sql poszła i poznała chłopaka. p I ten Colliera chyba gdzieś odkryli, ciekawe gdzie on się podziewał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p