pobierz plik w całości
It's the End of the World | Air Date: 02/16/2007
The episode begins with a dream of Izzie, Cristina, and George in the shower together. It's George's dream. Meredith refuses to go to work. She has this feeling that she will die. George and Izzie can't get her out of bed, they have to call in Cristina. Once at the hospital, the premonition seems to have some validity. A trauma victim is brought in by a paramedic with her hand still stuck inside him to stop the bleeding. As Alex soon discovers though, her hand isn't the only thing inside of him -- after trying to make a homemade bazooka, he's also got a piece of unexploded munitions inside of him. This places the hospital on Code Black, which essentially shuts down the surgical wing -- save for the one operation that has already begun: Derek and Cristina operating on the brain of a man who happens to be Bailey's husband.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
O kurde Na tym odcinku miałam wczoraj skończyć oglądanie, dobrze że jednak miałam kolejny w zapasie
Świetny odcinek! Kolejny zresztą też. Do tej pory najlepsze dwa odcinki, jakie widziałam GA (praktycznie wszystkie są super, ale te to dopiero szok). I ta końcówka, gdzie Mer chwyciła bombę
Dosłownie wszystko jednocześnie: bomba, mąż Bailey, sama Bailey, dyrektor szpitala bliski zawałowi itp. Aż mnie dreszcze na tym odcinku przechodziły
HeroSHI napisał(a):The episode begins with a dream of Izzie, Cristina, and George in the shower together. It's George's dream.
Ten to ma sny
HeroSHI napisał(a):eorge and Izzie can't get her out of bed, they have to call in Cristina.
Goerge, jego sen i upadek z łóżka...no i jeszcze tekst Meredith: Clearly not my dream.
Cristina wyciągająca Mer z łóżka też znakomita.
Odcinek trzymający w napięciu...
Wszystko naraz, bomba, mąż Bailey, sama Bailey no i w ogóle...
Meredith wykazała się niezwykłą odwagą i refleksem przede wszystkim...
Ale zastanawia mnie jednak jedno...czy w momencie jak Hannah wyjęła rękę to nie powinno dojść do wybuchu...bo z tego co mówili w tym odcinku tego nie można ruszyć a takie wyjmowanie ręki itd to jednak jest ruch...
A ta żona tego kolesia to byłą straszna...Alex jak się na nią wydarł...wow
Świetny odcinek, chociaż za dużo tego wszystkiego jak dla mnie, jeśli rozumiecie o co chodzi Bo fajnie jak dużo się dzieje, ale to już było lekkie przegięcie Gdyby nie było wątku z mężem Bailey, to może i nie byłoby tak ciekawie, ale bardziej wiarygodne to wszystko by było. W tym odcinku pierwszy raz tak naprawdę polubiłam Alexa po tym jak się wydarł na żonę tego z bombą w brzuchu Wcześniej nie mogłam jakoś się do niego przekonać
Ale odcinek! Sen George'a, przeczucie Meredith. Bailey i poród, mąż. Bazuka, bomba, palec. No świetne. Tyle akcji jeszcze w GA nie widziałem. Mer i chwycenie pod koniec bomby - wow. Nie spodziewałem się. Izzie/Alex - trzeba korzystać możliwe, że z ostatnich chwil. Derek ma męża Bailey z otwartym mózgiem. Ciekawe czy Bailey urodzi to "dziś". Dobrze, że mam już następny odcinek. <pada>
Super odcinek akcja z bazooką, ewakuacja całego szpitala... miny lekarzy, kiedy usłyszeli "code black" i jeszcze na końcu Mer złapała bombę... pewnie pożałowała, że rano dała się Cristinie wykopać z łóżka (swoją drogą komiczna scena, kiedy wskoczyła na łóżko i zaczęła Mer kopać )... Bailey wróciła. To znaczy nie do końca fajnie ją George na początku przytulił Derek operuje jej męża... ciekawe jak to wszystko się skończy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p