pobierz plik w całości
Podwójne życie Dextera zostaje zachwiane, kiedy okazuje się, że tropiony przez całe Miami morderca zaczyna prowadzić z nim niecodzienną grę.
Debra, siostra Dextera dostaje upragniony awans.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 31 lip 2007, o 10:21 przez tlen.exe, łącznie edytowano 1 raz
Trochę denerwuje mnie, że odcinki trwają 50 minut - o 10 za długo. Sam odcinek był dość nudnawy, a wszystko co się wydarzy jest bardzo łatwe do przewidzenia.
Po dwóch odcinkach nie jestem specjalnie zachwycony.
mi się bardziej podoba od wszystkich seriali sensacyjnych. CSI wymięka przy tym.
Odcinek mi się podobał. Fajnie, że trwa 50 minut bo pare MB i mamy 10 minut więcej.
Trochę denerwuje mnie, że odcinki trwają 50 minut - o 10 za długo. Sam odcinek był dość nudnawy, a wszystko co się wydarzy jest bardzo łatwe do przewidzenia.
rzeczywiście odcinek był trochę nudnawy. Ale ogólnie zachęca do oglądania dalej
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Klatus napisał(a):Po dwóch odcinkach nie jestem specjalnie zachwycony.
A ja wręcz przeciwnie Już po 2 odcinku byłem przekonany, że mam do czynienia z czymś niezwykłym...
Już sama czołówka to przecież majstersztyk!!! Pokazanie najzwyklejszych, codziennych sytuacji w taki sposób... coś pięknego! Wyciągnąć tyle głębi i klimatu z przygotowania jajecznicy, wiązania sznurówek, założenia t-shirt'a... W skali od 1 do 5 daję 10
Już sama czołówka to przecież majstersztyk!!! Pokazanie najzwyklejszych, codziennych sytuacji w taki sposób... coś pięknego! Wyciągnąć tyle głębi i klimatu z przygotowania jajecznicy, wiązania sznurówek, założenia t-shirt'a... W skali od 1 do 5 daję 10
O tak, czołówka była świetna. Niby nic, a jednak. Morderca bawi się z Dexem i zostawia mu paluszki
Ciekawe co Dexter robi z resztkami bo chyba nie wozi ich cały czas przy sobie.
A właśnie czołówka - jak cały serial mnie przeraża ale paradoksalnie aż chce się oglądać dalej. Może odcinek do fantastycznych nie należał, ale za to a pewno nie zniechęca.
O, dopiero teraz zobaczyłem post Cześka. Co mnie skłoniło nie pamiętam, a teraz zabieram się za trzeci odcinek, więc wróciłem do tematu, by zobaczyć co się działo ostatnio. Ogólnie Dextera mam już całego, tylko musze go obejrzeć, a, że do tej pory nie miałem czasu oglądam troche na raty. (choć i tak pewnie po trzecim odcinku będzie przerwa )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p