When a man is killed driving an SUV registered to a Middle Eastern man, Dr. Brennan and her team find themselves tracking a terrorist.
Premiera: 20 wrzesień 2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Niby zaczyna się standardowo: Zamachowiec samobójca, islam, terroryzm, ale w trakcie śledztwa wychodzą różne powiązania rodzinne i takie tam. No i brat jest zabójcą. Laska Booth'a niezbyt ciekawa. I Booth nie wydaje się zbytnio zainteresowany. Angela...jaka wścibska. Ale uzyskała wszystkie informacje. Bones/Booth - są śmieszni. Jako potencjalna para jak dla mnie za przewidywalni, ale lubię ich sceny, ich docinki, ich ironię. To chyba w tym odcinku Hodgins mówił coś na temat Booth'a a nie zauważył, że ten był za nim...Oh,hey man lol
Fajny pomysł. Nie miałem pojęcia, że to ten jego brat podsadził bombę. Booth jak wyczekiwał żeby strzelić, normalnie wstałem Adrenalina była. Nawet dużo akcji. Angela z ta dziewczyną Booth'a nieźle sobie poradziła .
Po pierwszym odcinku serial polubiłem, ale teraz go uwielbiam I nie chodzi tutaj o sprawę, która była całkiem złożona i do końca nie było wiadomo o co chodzi. Największą zaletą serialu są bohaterowie B i B przede wszystkim(ich rozmowy w samochodzie;) ale też cała ekipa Bones i ich teksty, jak wrzucili robale do oczyszczania kości i jak zrobili bombę na podstawie składników które znaleźli w ciele
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p