Uroczy, seksowny i wyrafinowany, Neal Caffrey (Matthew Bomer) jest jednym z najzdolniejszych fałszerzy na świecie. Z jego talentem, może mieć wszystko, co tylko zechce, ale jedyną rzeczą, której pragnie jest wyśledzić dziewczynę będącą miłością jego życia Kate (Alexandra Daddario), która niedawno zniknęła. Po ucieczce z maksymalnie strzeżonego więzienia, kieruje się do ich wspólnego mieszkania, ale jedyne, co znajduje na miejscu, to pusta butelka po winie Bordeux, będącym ich symbolem szczęścia. Tam właśnie odnajduje go agent FBI, Peter Burke (Tim DeKay), który jako jedyny potrafił go złapać poprzednim razem. Neal otrzymuje propozycję nie do odrzucenia - w zamian za wolność, pomoże FBI łapać najbardziej nieuchwytnych przestępców w kraju. Teraz Neal wykorzystuje swoje wyjątkowe umiejętności, aby pomóc rządowi, a sam próbuje utrzymać się po tej dobrej stronie...przynajmniej na razie.
Premiera: 23 października 2009 roku.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Myślałem, że serial klimatem (nie fabułą) będzie przypominał Burn Notice, które nie za bardzo przypadł mi do gustu. Po obejrzeniu pilota jestem bardzo zaskoczony... pozytywnie zaskoczony Postać Neala zabójcza. Tak samo jak i świetny jest sam duet z Peterem. Pierwsze 20 minut to wprowadzenie i wtedy dowiadujemy się kim naprawdę jest N. Natomiast następne 40 min to jest przejście do rzeczy czyli sprawa która bądź co bądź była bardzo ciekawa. Od razu odwołam się tu do BSG, ponieważ tego fałszerza grał jak dobrze znany prawnik z Galactici, czyli Lumpkin (to już chyba choroba jak w najmniejszym szczególe, który zobaczę odwołuje się właśnie do tego serialu). Tak na marginesie nieźle Neal się ustawił Mieszkanie w wilii, piękna wnuczka właścicielki
to jak załatwił sobie mieszkanie było najlepsze facet jest zaradny, nie ma co
a widząc tego fałszerza też od razu myślałam o BSG więc to nie tylko Ty.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Pilot świetnie przekonał mnie do dalszego oglądania serialu. Bardzo fajna relacja między postaciami Petera a Neala, ciekawa sprawa i to jak na końcu rozwiązali problem wejścia do tego magazynu, nice! No i Matthew Bomer, który pojawia się w następnym serialu (po Traveler i Chuck) i naprawdę dobrze ogląda się jego grę w White Collar.
Ostatnio edytowano 7 wrz 2011, o 16:12 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
No musze przyznać, że Neal jest rewelacyjny Trochę podobna rola do Ricka Castla, ten wymyślał scenariusze do książki przy czym pomagał w dużej roli w śledztwach, a ten fałszerstwo, ambicja, gracja, wygląd, inteligentcja no i również dzięki niemu Peter "otwiera" i "zamyka" nowe sprawy w każdym odcinku To jak się Neal urządził, heh po wyjściu z więzienia
Potrzebowałem dzisiaj obejrzeć sobie jakiegoś serialu na rozluźnienie, a że jako aktualnie oglądam same poważniejsze produkcje (90210 się skończyło), to postanowiłem sobie zapuścić pilot White Collar, który czekał sobie grzecznie u mnie na dysku w folderze "W kolejce".
Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z pilota. Naprawdę mi się podobało. Neal jest genialny. Chyba nie ma osoby, która go nie lubi. Po prostu kolesia nie da się nie lubić. Inteligenty, zabawny, mądry... Świetnie załatwił sobie mieszkanko. Do tego dużo pomógł w sprawie no i także Peterowi, który zapomniał o rocznicy, a potem nie wiedział co przygotować. Petera też polubiłem, razem z Nealem tworzą świetny duet! Żonę Petera ( nie wiem czy dobrze zapamiętałem imię, ale chyba Elisabeth) gra aktorka z BH90210. Przynajmniej stamtąd ją kojarze. Także ją polubiłem już w pierwszym odcinku... W sumie to chyba nie było postaci, która by mnie denerwowała.
Neal nie spasuje w sprawie z dziewczyną. Uciec raczej nie ucieknie, bo przecież serial opiera się na współpracy jego z Peterem i łapaniu przestępców. Aczkolwiek bardzo mnie interesuje ten wątek. Póki co wygląda na to, że Neal z przyjacielem kombinują jak zdjąć opaskę, bo ten chce szukać dziewczyny. Ale tak jak mówiłem ucieczka nie wchodzi w grę raczej...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Uwielbiam Matta Bomera, Neal jest faaajny! Jak sobie mieszkanie załatwił. I tej jego garnitury. Peter też nie odstaje. Fajnie sie zastanawiał co zrobic na rocznice. I jego żona jest dobra! Bromance pomiędzy tą dwójką będzie sie na pewno fajnie oglądało.
Mam tylko nadzieję, że serial się nie znudzi, ale jest wątek poboczny, więc na pewno będzie ciekawie.
Szalenie mi się podoba. Neal jest po prostu... charming. Narzeczony mówi, że to połączenie Iana Somerhaldera z Ace Venturą, ja uważam, że Iana owszem, ale z Bradem Pittem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p