bluevein napisał(a):No ale gdyby on się zmienił to serial byłby bez sensu
No ja wiem... Ale tak jakoś juz było lepiej... A potem mamusia wyskoczyła z prezydentem. xD To było okropne jak malował jej krwią na podłodze...
bluevein napisał(a):Ja ciągle czekam na jakąś rewelacje typu: Peter jest adoptowany czy coś takiego
Dokłądnie. xD Fajnie by było
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Connie napisał(a):To było okropne jak malował jej krwią na podłodze...
To było esensja tego, czego w Sylarze nie znoszę, ma wiele fajnych momentów [nawet tych psychicznych] ale przychodzi taka scenka jak ta, i znów mnie od niego odrzuca
Sylar zabił wiele osób... Tak naprawde nie mozna okreslic jego wszystkich umiejetnosci dlatego jest taki niebezpieczny... Zabijał zanim poznał ojca Mohindera czyli ofiar musialo byc dosc sporo...
racja ofiar było sporo i nie pokazano jakie zdolności przejął Sylar, ale jeśli dobrze pamiętam to w którymś z początkowych odcinków pokazano że Sylar zaczął zabijać i przejmować zdolności innych dopiero po spotkaniu z ojcem Mohindera, który przedstawił mu gościa z telekinezą, i to była pierwsza ofiara Sylara.
spoko odcinek tylko pytanie czy Hiro i Ando uratuja swiat przed Sylerem, ja przypuszczam ze Lindermann to ojciec Nathana jesli jego matka wie o tych ludziach i eksperymentach. ciesze sie ze Peter i Claire wspolpracuja ze soba oni najbardziej mi sie podobaja w tym calym filmie moze dlatego ze Peter jest taki przystojny. Sylar zabil swoja matke mysle ze nie chcaco bo nie wiedzial co sie wydarzy i ma teraz wyrzuty sumienia ze zabije tylu ludzi moze uda sie tego uniknac?
Super sceny z Claire ... bez sensu że Nathan się zmienia w taki czarny charakter, a współpraca matki Nathana z Libermanem to już trochę przesada. I Nathan nie mogący oprzeć się pokusie i woli matki ... myślę że Claire była by w stanie go powstrzymać gdyby wiedziała.
Poprzedni odcinek był o niebo lepszy, ten był nudnawy dość, ale końcówka była zastanawiająca. Tera jest trzech kandydatów na stanowisko atomówki. Cóż nie me co czekać, włączam kolejny odcinek.
Nudniejszy, ale może być. Ciekawe kogo zastrzeli Claire, raczej napewno Teda i dobrze. Matka Nathana jest głupia. Wogóle nie podoba mi się idea 'zabij tysiące by uratować miliony.' Hiro musi zabić Sylara... Musi przezwyciężyć tego tchórzliwego Hiro z siebie. No, teraz wybory a potem wybuch.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p