Lincoln, Sara, Sucre and Roland travel to Las Vegas in order to retrieve the next card. Gretchen recruits T-Bag. Wyatt tracks down Self.
Premiera: 6 październik 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oj Fernando. Ciekaw jestem czy to zrobił. Ale żonka była gorąca... Ale akcja... Tamta sekretarka jednak zadzwoniła, ale nie tak jak się tego spodziewałem... Ten informatyk głupi mnie wkurzył, co on sobie myślał!
Dziwne, ale ostatnie dwa odcinki mi się podobały, głównie dlatego że nie były w całości poświęcone Scylli. T-Bag i Gretchen - niecodzienny sojusz i jeszcze zaczynają współprace z Selfem, ciekawe co na to Sara Sucre to ma farta Chińczyk jest coraz bardziej denerwujący, ale tak naprawdę urządzenie jest im już nie potrzebne bo został tylko jeden dysk do zdobycia chyba że chcą go dorwać po cichu żeby nie wzbudzać podejrzeń. Teraz jak nigdy wcześniej w czwartym sezonie czekam na nowe odcinki i ciekawe co będą robić po odkodowaniu Scylli.
No nie wiem czy tak szybko, ostatni dysk ma Generał, więc pewnie się namęczą zanim to zrobią... Poza tym pojawiła się Gretchen i utrudniła sprawę. Spokojnie, wszystko na pewno trochę potrwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p