While going through the newspaper, Dean comes across a mysterious drowning victim. Upon further research they soon discover more people who have drowned in the same lake, but their bodies were never found. When the boys show up in town they befriend a boy whose father has drowned. The brothers come to believe the lake is haunted by a spirit.
Data emisji: 27.09.2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 28 lis 2006, o 19:04 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
No już się nie mogę doczekać, duch małego chłopca w wodzie, myślę że będize ciekawie,
PS. Powiedzcie mi czy w 'Wendigo" przez jakiś czas nei było głosu, bo ja nagrywałem bo już zasypiełem i dziś sobie odtwarzałem, i nagle mi głos uciekł, tzn. był ale tak jakby mówili zraz przy mikrofonie, tak skrzecząco, a potem wogule nei było, zaczelo sie jak doszli do obozu rozwalonego i uslyszeli krzyk.
Powiem szczerze że jak na razie to co odcinek to nudniejszy Pilot rewelacyjny Wendigo trochę nudniejszy od pilota ale ten odcinek to już przesada, tamte dwa odcinki miały w sobie chociaż trochę grozy, a ten zamiast 'ściskać poduszkę' to ziewałem i czekałem aż się skończy, chociaż dobrze że wiem że kolejne odcinki są trochę lepsze bo ten był tragedią, zero nie przewidzianego i jakie to było oczywiste że ci dwaj zabili tego małego od chwili gdy tylko wspomnieli że 'zaginął' już wszystkiego można było się bez problemu domyślić
racja, odcinek nudny jak flaki z olejem, niebyło w nim nic ciekawego, jest to jeden z najmniej udanych wg. mnie, na szczęście inne odcinki są lepsze, a po tym odcinku można zwątpić w serial...
oj tam dla kobiet zawsze i wszędzie pocieszeniem będzie Jensen, i to on jest jednym z głownych powodów dla których oglądam serial fakt, że odcinek bardzo przewidywalny, sama domyśliłam się, że szeryf z tym drugim utopili chłopca, ale mi sie podobał
Dean: So... cute kid.
Andrea: Thanks.
Dean: Kids are the best, huh?
Sam: “Kids are the best?" You don’t even like kids.
Dean: I love kids.
Sam: Name three children that you even know.
(long pause)
Dean: I’m thinking!
0lina napisał(a):tak BTW to moim zdaniem za dużo rzeczy pokazane jest w reklamach..
dobrze że ja reklam nie oglądam a po za tym w TVku oglądam 'powtórki' jak dla mnie bo jak zapewne duża liczba użytkowników ściągam serial z wyprzedzeniem
Bardzo mi sie podobalo jak Dean umial poprowadzic rozmowe z malym Lucasem, chlopiec mu zaufal, do wszystkiego go poprowadzil.
Ta dziewczyna byla topiona przez tego potwora i chciala sie uratowac, ale dopiero Sam ja uratowal.
mnie się podobało... Dean i jego kontakt z Lucasem był świetny... pozatym scena wciągania pod wode kiedy był pokazany ten chłopiec ktorego utopili nieźle...
Miałem dokładnie takie samo skojarzenie z Ringiem jak Lucas dał Deanowi ten rysunek. W porównaniu do pilota odcinek był wg mnie lepszy, ale tylko odrobinkę
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Odcinek bardzo dobry, motyw z dzieckiem rysującym obrazy (jak już inni powiedzieli trochę podobny do Ringa) i zakopany rowerek.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p