dodano 16 lut 2011, o 18:21
Super. Mi się bardzo podobało. Sprawa ciekawa, aczkolwiek tak jak już ktoś wcześniej wspomniał dosyć przewidująca. Duch zabrał swoich morderców i ich rodziny. Dosyć banalne rozwiązanie. Ale muszę powiedzieć, że coraz bardziej przyzwyczajam się do głównych bohaterów i coraz bardziej zaczynam ich lubić. Szkoda, tylko że póki co tak mało dzieje się w sprawie poszukiwań ojca. Robi się z tego serialu trochę taki jednoodcinkowiec. Jeden epizod = jedna sprawa i na tym koniec. Mam nadzieję, że twórcy szybko odeszli od tego schematu, bo ja chce więcej głónej fabuły. Czegoś co mnie zachęci do oglądania nastepnego odcinka. Jakiś cliffhanger mile widziany.
Dean: So... cute kid.
Andrea: Thanks.
Dean: Kids are the best, huh?
Sam: “Kids are the best?" You don’t even like kids.
Dean: I love kids.
Sam: Name three children that you even know.
(long pause)
Dean: I’m thinking!
Genialna scena! Rozbawiła mnie do łez.
W ogóle nie mogę z braci jak ciągle się za kogoś podszywają. Jak nie FBI, to jakaś grupa poszukiwawcza, albo Ministerstwo Ochrony środowiska.
Nie mogę się doczekać co wymyślą następnym razem.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing