pobierz plik w całości
W tym temacie możecie pisać Wasze przemyślenia odnośnie 3 sezonu...
w wielu tematach pojawiają się "gdybania" co wydarzy się dalej więc dlaczego by nie zebrać tego w jedne temat...
Macie teraz okazję napisać jak Wy widzicie sezon 3, jakie teorie snujecie odnośnie dalszych losów bohaterów itp....
zapraszam do dyskusji
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jestem ciekawa czy micheal będzie uciekał cały 3 sezon a tak na powaznie będzie musiał improwizowac i cos mi się wydaję, że będzie współpracował nie tylko z Mahonem ale też z Bellickiem(jeżeli to on leżał w ostatnim odcinku zmasakrowany)
też podejrzewam że zawiąże pakt z Mahonem ale mysle że najpierw beda miec jakies ekscesy w koncu to przez Michaela trafil do Sony i nie odbudowal rodziny... mysle ze tak latwo wspolnikow z nich nie zrobia...
Bellick zapewne tez dolaczy do nich jezeli to przezyl... mysle ze T-Bag tez trafi do Sony...
ciekawa jestem co z Sucre bedzie w koncu musi jakos dostac sie do Bellicka zeby wyciagnac z niego co z Maricruse (poza tym gdzies czytalam ze aktorka sie zmieni grajaca ją)... napewno tez jakos sie przyczyni do ucieczki z Sony moze bedzie kontaktem poza murami...
ciekawe co z Lincolnem... czy pojdzie z Michaelem do wiezienia jak ten za nim czy moze z Sucre cos beda kombinowac...?!
Sary ma nie byc ( i dobrze ) na poczatku wiec pewnie wroci do Chicago i bedzie tam cos dzialac...?!
ja czytałem scenariusz 1 odcinka, nie wiem czy warto mu ufać ale zaspoileruje:
SPOILER T-Bag oszuka tych kolesi z FBI czy skądś i ich zabije, sam będzie dobrze żył, Lincoln z Sucre zaczną współpracować, Bellick będzie tzw. Toymanem (człowiekiem-zabawką, swoją drogą taki twardy z niego był klawisz a jeśli tu tak jest no to nieźle z nim jadą), mahone od razu zdobędzie wysoką pozycję, odcinek kończy się na tym, że Mahone dusi Scofielda. aha, retrosy ojca Linca KONIEC SPOILERA
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Dudi, łącznie edytowano 2 razy
Sezon 3 zapowiada się ciekawie. Coś czuje, choć wszystko jest możliwe, że szykuje się spektakularna ucieczka z więzienia starych znajomych (Mahone'a, Michael'a i Bellicka) ala sezon 1 CO do innej teorii, teoria ucieczki jest zbyt domyślna, więc myślę, że twórcy mogą wykombinować coś zupełnie innego, co napewno nas zaskoczy.
Możliwe jest także, że pomóc może uciec trzem skazancom Linc Co do tego scenariusza nie pamiętam czy to ten sam, który był na http://prisonbreak.blox.pl a jeżeli tak to chyba była podpucha fanów serialu tzw. Fanfiction.
Twórcy podali już nazwy dwóch pierwszych odcinków, oto one:
1x01 ''Orientacion''
1x02 ''Fire/Water''
Co do trzeciego odcinka, spoilery mówią o nazwie ''Call Waiting'', jednakże to nie oficjalna informacja.
Co do 1 odcinka, oto jego [shadow=red][glow=red]SPOILER[/glow][/shadow]
W więzieniu Sona, Michael spotyka się z McGradym by dowiedzieć się w jakim miejcu znajduje się człowiek o imieniu James Whistler, który był aresztowany za zabicie syna Mayora podczas bójki w barze. W czasie gdy rozmawiają wszyscy więźniowie obserwują Michela, jako kogoś kto jest w stanie uciec z Sony, Agent Mahone także obserwuje go z ukrycia. Jakiś czas później, Mahone dowiaduje się od McGradiego, że jeśli znajdzie Whistlera i go zabije, pozwoli mu to stać się wolnym człowiekiem. Dowiemy się też co stało się z pieniędzmi Westmorelanda. Bellick wciąż siedzi za kratkami w Sonie. Przeżywa naprawdę trudne chwile.. Ale nie jest osamotniony - Sapo, to niski więzień o latynoskim pochodzeniu, który jest podobnie traktowany jak Bellick. Źródło: http://prisonbreak.blox.pl/2007/07/Nowe-odcinki-trzeciego-sezonu.html
Czesiek_PL napisał(a):Dobrze, że tylko 3 tygodnie Miejmy nadzieje, że zostaną one przeznaczone na dopieszczenie odcinków.
coraz mniej czasu do startu trzeciego sezonu... ja licze ze odcinki sa bardzo dopieszczone przez co nie zniszcza klimaty PB i tej magii ktora nas przyciaga...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p