pobierz plik w całości
W czwartym sezonie Prison Break przywrócona do życia zostanie dr Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies)!
Znalazłem taką informację w sieci. Niby nic dziwnego - były już takie spekulacje, a stacje telewizyjne z USA już chyba wszystkich przyzwyczaiły, że nie mają problemów z robieniem sobie jaj ze swoich widzów. Mam nadzieję, że to żart, ale informacja nie była opatrzona datą 1 kwietnia...
Nie wiem, co o tym sądzić, ale jeśli to okaże się prawdą, to chyba wystosuję petycję do stacji FOX z prośbą o zmartwychwstanie John'a Abruzzi...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tylko ciekawe jak wytłumaczą to całą sprawę z jej głową i jak wpłynie to na relację braci. A może to na prawdę była głowa Sary tylko w czwartym sezonie pojawi się jej siostra bliźniaczka
WhYdOC napisał(a):Może głowa po prostu jej odrosła i od teraz Sara będzie miała jakieś specjalne moce, jak w Heroes
ale tak poważnie to cieszę się z jej powrotu. w trzecim sezonie czegoś mi brakowało (MiSa!). mam nadzieję że czwarty sezon dorówna 1 i 2
a co do tego jak zamierzają wyjaśnić jej powrót to już pisałam w temacie o odcinku 3x13
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Czesiek_PL napisał(a):Tylko ciekawe jak wytłumaczą to całą sprawę z jej głową i jak wpłynie to na relację braci. A może to na prawdę była głowa Sary tylko w czwartym sezonie pojawi się jej siostra bliźniaczka
Oficjalnie Lincoln nie przyjrzał się dokładnie tej głowie, a to podobno nie była Sary. Zresztą każdy kto ogląda PB zauważył że to głowa innej aktorki, myślałem początkowo że jaja Sobie zrobiła Firma z Lincolna, potem się okazało że to jednak na serio, a teraz się okazało że jednak nie na serio. Jeszcze nie dawno czytałem że następna seria będzie zaskakująca, bo Michael będzie mścił się na zabójcach Sary, teraz zapewne się to zmieni. Przez ciąże jednej głupiej aktorki musieli trzy razy scenariusz całkiem zmieniać, dziękujemy bardzo.... Mnie Jej śmierć ucieszyła, przynajmniej jakaś świeżość nastąpiła.
Na poważnie, mnie to osobiście irytuje. Pierwotna wersja miała być taka że z Sarą wszystko w porządku, potem uśmiercili, a teraz "zmartwychwstanie"... Rozumiem że można lubić jakąś postać i\lub aktora, no ale bez przesady. Gdyby nie te zmiany, to MOIM zdaniem premiera nowego sezonu mogła by się odbyć szybciej, bo aktorzy mają bodajże 2 miesiące przerwy między jednym sezonem a drugim, a jak zwykle ukaże się później. Masa niepotrzebnej roboty.
no tak, mogła przecież usunąć ciążę. wtedy nie byłoby konieczności zmiany scenariusza i całego zamieszania. człowieku, zastanów się co piszesz...
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Nie wiem ile masz lat, ale jest coś takiego jak antykoncepcja , jeżeli aktorka podpisuje kontrakt na cały sezon, bądź nawet kilka to w kontrakcie ma raczej zastrzeżone nie starać się o dziecko, nawet jeśli nie ma, to przez samą świadomość tego, że ten kontrakt ma podpisany, zoobowiązuje Ją do tego, że nie powinna zachodzić w ciąże. Mamy 21 wiek, erę prezerwatyw, pigułek itd, itd, więc mogła czyjejś pracy nie niszczyć... Pomyśl że Ty napisałaś scenariusz, pracowałaś nad nim bardzo dużo czasu i przez wybryk kogoś z obsady musisz wywalić go do śmietnika... Jestem przeciwnikiem aborcji i wcale nie uważam że powinna usuwać ciążę, powinni po prostu inaczej rozwiązać ten wątek, a z pewnością nie było by tyle hałasu.
Nie wiem ile Ty masz lat, ale powinieneś wiedzieć, że żadna z metod antykoncepcji nie jest w 100% skuteczna. Mimo tego, że mamy już XXI wiek.
a co do tej kwestii:
Seti napisał(a):jeżeli aktorka podpisuje kontrakt na cały sezon, bądź nawet kilka to w kontrakcie ma raczej zastrzeżone nie starać się o dziecko, nawet jeśli nie ma, to przez samą świadomość tego, że ten kontrakt ma podpisany, zoobowiązuje Ją do tego, że nie powinna zachodzić w ciąże.
W momencie w którym było wiadomo, że jest w ciąży, nie miała podpisanego kontraktu na 3 sezon.
Seti napisał(a):Pomyśl że Ty napisałaś scenariusz, pracowałaś nad nim bardzo dużo czasu i przez wybryk kogoś z obsady musisz wywalić go do śmietnika...
ok, tu masz rację, ale zauważ, że to, iż SWC jest w ciąży było wiadomo już w styczniu zeszłego roku. nie sądzę, aby nie mając skończonego 2 sezonu, scenarzyści mieli już napisany scenariusz na 3 sezon.
jak ją ożywia to będzie dno totalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oprócz tego, że jej głowę przysłali Lincowi to w ostatnim odcinku L.J. wręczył Michaelowi żurawia origami i powiedział, że po śmierci Sary znalazł go w pokoju gdzie byli przetrzymywani... poza tym tłumaczył L.J. wczesniej Lincolnowi, że gdy obcinali głowę Sary odwrócił wzrok ale było to w jednym pokoju więc jak to możliwe, że to nie jej głowę obcieli!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p