Ostatnio informowałem o nowych postaciach w Heroes natomiast dzisiaj będzie o tym kogo spotkamy w trzecim sezonie Prison Break: - rybak niesłusznie osądzony i skazany na odsiadkę w tym samym więzieniu co Michael - dziewczyna rybaka, która mieszka w Panamie(czyżby zaczęła współpracę z Lincolnem?) - panamski boss narkotykowy(możliwe, że ten sam od którego Scofield kupuje towar dla Mahona) - kobieta współpracująca z agencją rządową
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
zawsze podawaj źródło bo potem ja pójdę siedzieć a nie ty, ponieważ jak zauważyłeś nie mamy notatki na stronie głównej , że za treść odpowiada autor a nie administracja
Taifun napisał(a):zawsze podawaj źródło bo potem ja pójdę siedzieć a nie ty, ponieważ jak zauważyłeś nie mamy notatki na stronie głównej , że za treść odpowiada autor a nie administracja
Nie martw się: na filmwebie się tylko wzorowałem, newsa sam napisałem
Jak juz wszyscy wiemy w trzeciej odsłonie Prison Break, mają pojawic sie nowe postacie. Dziś już znamy nazwiska osób które się w nie wcielą :
[center][/center]
Modelka i aktorka Jodi Lyn O'Keefe wcieli się w pracownika "Firmy". Jak na razie nie wiadomo jakie będzie jej główne zadanie - czy będzie to ściganie pozostałych zbiegów czy "współpraca" z Michaelem Scofieldem.
[center][/center]
Danay Garcia która wcieli się w postać Sofii - dziewczyny / przyjaciółki Whistlera (Chris Vance) - 30-letniego rybaka który jest współwięźniem Michaela w więzieniu Sona.
[center][/center]
Robert Wisdom zagra postać więźnia w więzienia Sona - narkotykowego bossa odsiadującego wyrok dożywotniego więzienia.
[center][/center]
Chris Vance zostanie współwięźniem z celi Michaela. Prawdopodobnie będzie to osoba którą "Firma" chce za pomocą Scofielda wydostać z panamskiego więzienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p