pobierz plik w całości
Marudzicie, ja tam tylko za Effy przepadam, od pilota mi się spodobała
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
No to witaj w klubie, ja się w niej zakochałem. Szkoda że taka młoda i z uk. Ale starych bohaterów też lubiłem baaardzo, teraz muszę ich od nowa poznać. ;/
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
jakie orgie Freddie wygląda cute, ciekawa jestem jak taam jego charakter. 'omg, końcówka! i jeszcze piosenka Klaxonsów.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Episode 1: part 1 7,5 minuty pierwszego odcinka . Nie wytrzymam jeszcze tygodnia
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Po co wy te wszystkie trailery oglądacie? Mi tam wystarczy jeden max, a właściwie w ogóle nie oglądam. Po tych wszystkich które już były, znacie pewnie połowę treści odcinka.
Z namiętnie oglądanych przeze mnie trailerów wszelkiego rodzaju, możnaby już chyba ułożyć co najmniej połowę odcinka. Ale i tak nie mogę się doczekać. Freddie mimo uroku wydaje mi się być trochę bez polotu. Najbardziej mnie ciekawią Naomi i JJ i koniec. Najlepiej w parze, ale w to już wątpię.
mateusz napisał(a):Po co wy te wszystkie trailery oglądacie?
To jest dobre pytanie, bo zwykle nie oglądam żadnych sneak peeków ani nie czytam spoilerów, ale tutaj jestem za bardzo ciekawa jak sobie poradzi nowa obsada więc oglądam wszystko co się da Jak obejrzę pierwszy odcinek to oglądanie zwiastunów/sneak peeków już sobie odpuszczę (a przynajmniej mam taką nadzieję )
misslost napisał(a):Najbardziej mnie ciekawią Naomi i JJ i koniec. Najlepiej w parze, ale w to już wątpię.
Z dziewczyn też póki co najbardziej ciekawi mnie Naomi. Ale JJ'a bardziej widzę z Pandorą
E tam, e tam. Trudno się przestawić, ale tylko na początku wiadomo, że nie jest to, to samo, ale patrząc na to teraz uznaje, że to lepiej. Tamte postacie zaszły tak daleko jak mogły i 3 sezon z nimi i bez Chrisa byłby bez sensu. A tak dostajemy 'świeże mięsko' i nowe, że tak powiem 'przygody' XD
Gee... starasznie nie lubię krytykowania albo skreślania czegoś czego się jeszcze nie widziało, jedynym powodem dla którego pozwalam sobie od czasu do czasu krytykować nowe postacie np. w Supernaturalu jest to, że nadal męczę ten serial z tygodnia na tydzień. I tak sezon 3 Skinsów był genialny, dwa pierwsze były nudne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p