pobierz plik w całości
Trzeci sezon już się powolutku zbliża. Co prawda konkretnej daty nie ma, ale mówi się nawet o styczniu
Na razie są dostępne kilkusekundowe filmiki pokazujące cztery postacie, które zobaczymy w trzecim sezonie (dwie nowe i dwie które były w sezonie poprzednim)
Effy
Pandora
Cook
Freddie
Reszta ma być przedstawiona 19 grudnia. Mam nadzieję, że wtedy podadzą też datę premiery
I jeszcze artykuł, w którym jest co nieco napisane o nowych postaciach:
channel4.com napisał(a):The audacious – and vivacious – home-grown drama series returns to E4 with just two returning characters as Skins introduces a host of new talent.
The Skins Class of 2009 is headed up by the beautiful and mysterious Effy (Kaya Scodelario); enigmatic and elusive as ever. She’s joined by best friend Pandora (Lisa Backwell): sweet and kooky, she keeps the gang together. Twins Katie and Emily are pulling in different directions: one wanting to shed her twin and gain status, the other hanging on, crippled by shyness. Naomi, a beautiful idealist – passionate, political and principled – completes the line-up of girls.
The guys are led by the irrepressible and irresponsible Cook (Jack O’Connell – This Is England, Eden Lake), a daring and charismatic leader. His best mates struggle to keep up with him – but are always there. Freddie skateboards, smokes weed, loves his mates and is very cool. JJ, aka Jonah Jeremiah Jones, is a master illusionist and also the gang’s ’strategist’. Finally there’s Thomas, who travelled from the Congo to set up home with his family, and has to find his feet in a new and strange country. Together the gang bond as they fall in and out of love and lust; fight one another; and also unite as one.
Series three features return guest appearances from Harry Enfield, Morwenna Banks and Geoffrey Hughes, plus new guest artists including Radio 1 DJ Scott Mills, Mackenzie Crook and Sally Phillips. The ten new episodes are written by a young British writing team, headed up by executive producer Bryan Elsley.
*Apparently the show is returning in January, but this could be subject to change
Na początku byłam trochę sceptycznie nastawiona do nowej ekipy, ale jak oglądałam te króciutkie filmiki to nieźle się nakręciłam na ten sezon . Fajnie, że oprócz Effy będzie też Pandora. Pamiętam, że ją lubiłam chociaż była bardzo dziwna . Cook w tym filmiku skojarzył mi się z Tonym, a jak później przeczytałam opis jego postaci to wypisz wymaluj Tony. Hmm... Na szczęście jest Freddie i w nim pokładam swoje nadzieje na coś oryginalnego
A co do tych postaci znanych tylko z opisu to zaciekawił mnie JJ - iluzjonista. Lol, tego w Skinsach jeszcze nie było
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Hmm szczerze to coś na razie nie przekonują mnie te postacie, tylko Effy bo mi się zajebiście podobała
Widzę trochę zmienili koncepcję które planowali na początku, widziałem oficjalny plan castingu i tam było kogo szukają. Thomas miał być z Polski a nie Kongo i trochę inaczej planowali też inne postacie. No, ale trudno, zobaczymy co będzie. Pewnie zacznie się jak drugi sezon na który też musiałem rok czekać czyli środek stycznia ( czasem wolę jakiś serial później zobaczyć żeby mieć dłużej co oglądać i nie męczyć się prawie rok na nowy sezon )
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Na skinsowym majspejsie są zdjęcia wszystkich postaci i zapowiedź, że 1 stycznia pojawi się tam pierwszy trailer
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Ostro . I do tego TV on the Radio w tle <3. Wkurzające jest tylko to, że wciąż nie ma żadnej daty.
omg, jaka rozruba. nice, ale jednak brakuje mi moich boys
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Rzeczywiście Freddie taki najbardziej hot się wydaje oj będzie ostro, będzie też nie moge się doczekać
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Freddie to Maxxie 3 sezonu . Cook wg mnie też jest całkiem całkiem tylko robi ciągle dziwne miny i na dziwną fryzurę
Po tych wszystkich informacjach przez Was podanych nie mogę się doczekać 3 sezonu. Z początku byłem źle nastawiony do tego sezonu, z powodu praktycznie nowej obsady postaci, ale teraz bardzo chcę zobaczyć je w serialu. Czekam na premierę pierwszego odcinka.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
może masz juliee racje, ale na pewno nie mentalnie a przynajmniej tak się wydaje
No mi tylko o wygląd chodzi . Chociaż jeszcze imiona mają o podobnej konstrukcji, jeżeli tak to można nazwać (Maxxie, Freddie) . Z tego co tam jest w zwiastunie to na szczęście charaktery mają zupełnie różne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p