Lorelai przyszła na świat w roku 1968 jako jedyna córka państwa Gilmorów. Zamożni i wyedukowani rodzice chcieli dla swojej córki tego samego, jednak Lorelai pod nawałem obowiązków, zakazów i nakazów czuła się co raz berdziej nierozumiana.
W wieku 16 lat Lorelai zaszła w ciążę i urodziła córeczkę, której nadała swoje własne imię. Chcąc wychować dziecko i nadal pozostać sobą, Lorelai odrzuciła propozycję małżeństwa z rozsądku i uciekła od rodziców. W zamian za mieszkanie i skromną pensję szesnastolatka rozpoczęła pracę jako pokojówka w hotelu Independance Inn i rozpoczęła żmudną pracę, aby uporać się ze swoimi problemami.
Dziś Lorelai jest atrakcyjną 30-kilku letnią kobietą. Z pokojówki awansowała na dyrektora Independance Inn - tylko po to, by otworzyć swój własny biznes. W międzyczasie skończyła studia biznesowe i kupiła dom. Kobieta najbardziej jednak cieszy się z tego, iż udało jej się nie popełnić błędu rodziców i zbudować bardzo silną więź ze swoją córką, dla której jest wzorem i najlepszą przyjaciółką. Właśnie dla dobra Rory, Lorelai utrzymuje więź z rodzicami, tak by nastolatka mogła poznać dziadków.
Dużo mniej szczęśliwie powodzi się Lorelai w sprawach sercowych. Kiedy zaczyna układać sobie życie z nowym mężczyzną, za każdym razem w jej życiu pojawia się Christopher (ojciec Rory), doprowadzając do rozpadu jej związków. Dopiero w piątym sezonie Lorelai związuje się Lukiem. Więź ta okazuje się na tyle silna, że wytrzymuje przeszkody w postaci działań Christophera i Emily.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez bluevein, łącznie edytowano 4 razy
Uwielbiam Lorelai za poczucie humoru, jej gadanie, pozytywna energie i w ogole... Niestety w 7 serii moja milosc do niej nieco zmalala, no ale mimo wszystko to moja ulubiona postac w serialu.
jak mam być szczera, to czasami sobie porównuje relacje jakie ma lor z rory, z moimi relacjami z moją mamą. napewno nie są one identyczne, ale mam wrażenie, że mam bardzo dobry kontakt z moją mamą, i czasami aż mi się śmiać chce, że niektóre nasze sytuacje nadawałyby się do GG.
Załóżmy, że oglądałem tylko do 6x21 to bardzo ją lubię, jedna z moich ulubionych postaci w tym serialu
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Lorelai jest super....ma fajną fruzurkę....zawsze wie co powiedzieć....jej teksty sa boskie...fajnie sie ubiera i zawsz wie co zrobić...a piątkowe kolacyjki z rozicami sa fantastyczne...zawsze to pytanie kto naciska dziś dzwonek i komentarz co to będzie jakjuz wejda.... jest fajna nowoczesna spontaniczna i ma swój pomysł na życie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p