[shadow=orange]JOHN FROM CINCINNATI[/shadow]
HBO New Series [/center]
Serial opowiada historię dysfunkcyjnej rodziny Yostów - utalentowanych surferów, w której życiu pojawia się bogaty John z Cincinatti - rozpuszczony dzieciak pragnący nauczyć się od nich pływania na desce. Wraz z nim w Imperial Beach pojawia się Barry Cunningham, który 23 lata temu wyrządził Yostom wiele złego.
W serialu występują m.in. również Rebecca De Mornay, Ed O'Neill, Bruce Greenwood, Luis Guzmán i Luke Perry
Pomysłodawcą serialu jest David Milch.
-------------------------
Ciężko mi ocenić nowy serial HBO, gdyż widziałem dopiero jeden odcinek który zresztą był dosyć dziwny - John mówiący ciągle "Some things I know and some I don't" i "The end is near" albo powtarzający kwestie po innych nadaje serialowi zarazem tajemniczości i dziwności przez co nie mogę się doczekać kolejnego odcinka aby dowiedzieć się o co tu chodzi - Kolejna "ciekawostka" to Mitch unoszący się (2 razy) kilka centymetrów nad ziemią....
Fabuła serialu jest wyjątkowo oryginalna, a sam serial jest jednym z tych seriali typu "Albo Ci się spodoba albo nie". Mi akurat się spodobał ale czytając inne opinie widziałem, że do niektórych on nie trafił. Bo jakby nie było serial jest trochę trudny w odbiorze
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 2 lip 2007, o 12:20 przez Ryan_90, łącznie edytowano 3 razy
Jack napisał(a):No to zapowiada się nam nowy ciekawy serial, produkcji HBO Kiedy wychodzi następny odcinek ?
Normalnie serial emitowany jest w niedziele, w necie pojawia się w poniedziałek, (więc odcinek 1x02 na pewno już jest) jednak ciężko o linki na rapidshare itp. Te co zamieściłem to odcinka 1x01 pojawiły się dopiero w czwartek Ja ściągnąłem z eMule'a i dzisiaj się biorę za oglądanie. Ciekawe jak to się wszystko dalej potoczy, bo jednak nie jest to serial który można z góry przewidzieć co będzie dalej.
No pewnie tak Wiesz gdzie można znaleźć napisy do tego serialu ? Widziałem je na napisy24.pl, ale tam mają dostęp tylko i wyłącznie członkowie ''rodziny''
No to obejrzałem w końcu 2 odcinek. I co mogę powiedzieć...
ŚWIETNY!!! Nie rozumiem więc ludzi, którzy piszą, że był on nudny i gorszy od pilota. Moim zdaniem był o wiele lepszy i o wiele więcej się działo (bo w pilocie jednak było kilka nudnawych scen). Zabawne było jak John naśladował tego kolesia w łazience (kurde, on serio jest porządnie dziwny ). Nie mogę się doczekać, kiedy w końcu będzie jasne dlaczego John zachowuje się w taki dziwny sposób... No i żal mi Shaun'a jednak pod koniec... no właśnie, przerwali w takim momencie Ja normalnie nie wytrzymam do następnego wtorku!! Tu się dzieje coś naprawdę dziwnego a ja chcę wiedzieć co!!! Wrrrr
He he he no ciekawe, ciekawe. Ja jeszcze zabieram się do obejrzenia 1 odcinka Co do opinii, to są one różne. Większość jest jednak zdecydowanie negatywnych. Myślę, że spowodowane jest to tym, że ludzie go nie rozumieją. Na np. filmwebie wczoraj widniała piękna ocena 2.5 Nie rozumieją serialu i wystawiają mu kiepską ocenę Naprawdę trudno zrozumieć niektórych ludzi.
Jack napisał(a):Myślę, że spowodowane jest to tym, że ludzie go nie rozumieją..
Same dialogi w tym serialu to momentami dziwnie brzmią i tutaj czuję urazę do hataka, że masowo tłumaczą inne seriale, np. Hidden Palms, które jest łatwe w zrozumieniu a nie chce im się poświęcić czasu na takiego JFC, do którego napisy naprawdę przydałyby się nie tylko tym którzy są zieloni z języka ale nawet i tym co go jako tako znają, bo jak już powiedziałem niektóre kwestie są naprawdę dziwnie....
Co do 1x03 - fajnie, fajnie. Sam John nadal momentami bawi. a momentami intryguje. Po tym odcinku nawet jakoś polubiłem Shauna. No i kurde nadal nie wiadomo, w dlaczego przez tę papugę tak nagle powrócił do zdrowia...
Jack napisał(a):Ja mam odcinki, ale wciąż czekam na te napisy. Rany !! Czy ktoś je w ogóle zrobi ? Pozdro !!
Ja miałem zrobić ale jest jeden problem... nie mam kompa w domu, bo nawalił I dopiero w przyszłym tygodniu może będę miał nowy sprzęt A poza tym to ch***rnie ciężkie tam są niektóre kwestie do przetłumaczenia np. coś takiego
"YOU'RE NOT PADDLING LIKE A MONKEY ON CRACK OVER THERE, JOHN."
"I DID NOT BUY A BACKUP,|AGAINST THE ADVICE OF PETE'S PISTOL HUT."
może dla kogoś kto perfekcyjnie zna angielski to wydawałoby się łatwe ale dla mnie trochę ciężko to przetłumaczyć A najlepsi tłumacze (czyt. grupa hatak) zamiast wziąść się za taki serial to wzięli się teraz za takie "Meadowlands"...
shame.com =(
No rzeczywiście.
Ja obejrzałem 1 odcinek po angielsku, ale wole jednak po polskul.
Ale chodzi o to, że właśnie hatak czy inny tłumacze, zamiast przetłumaczać np. takie seriale jak JFC, zabiera się za Hidden Palms czy Meadowlands (Ten niby chory klimat aż odrzuca, no i te sceny z Marciem LOL ! ) Niestety nic się na to poradzić nie da, czekam także już od 28 czerwca na napisy do burn notice, który Hatak.pl miał tłumaczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p