pobierz plik w całości
jestem tu juz no troche czasu a jeszcze sie nie przedstawilam ...hehe a wiec my name is DoroTa xD
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
jak to mówią pierwsze koty za płoty a zatem.. jestem Kasia, kobiety nie pyta się o wiek więc jeśli kogoś interesuje moja data urodzenia to polecam mój profil co jeszcze? lubię oglądać seriale, lubię poznawać nowych ludzi więc to forum to chyba coś dla mnie to by było na tyle jeśli chodzi o pierwszy post pozdrawiam all!
Hej wszytskim^^
Nazywam sie Olka, oczywiscie jestem uzalezniona od seriali xD Narazie mam pewne zaległosci przez mature ale juz niedlugo bede wszytko nadrabiac^^ Pozatym mam swira na punkcie japoni i wszytskiego co z nia zwiazane a zwłaszcza j-popu xD
Uwielbiam tanczyc i grac w kosza. I to chyba z grubsza na tyle reszta wyjdzie w praniu
Witam Wszystkich. Na forum jestem zalogowana już dawno, ale jakoś nie było okazji do napisania. To znaczy napisałam coś raz, dostałam ostrzeżenie, zresztą co widać po lewej stronie no i jakoś przygoda z tym Forum się zakończyła, ale teraz chcę ją rozpocząć od początku.
Uwielbiam oglądać seriale, choć trudno je zdobyć. W chwili obecnej oglądam Chirurgów, jestem na 2 sezonie. Serial świetny, ale o tym wypowiem się póżniej.
Oglądam również Detektywa Monka, Trzecia planeta od słońca, oczywiście Zagubionych i Prison Break. Mam nadzieje, że wkrótce będę mogła obejrzeć inne seriale. Oby!.
Pozdrawiam Wszystkich!
P.S. Da się jakoś odpracować to ostrzeżenie?
Ostatnio edytowano 4 lip 2007, o 14:44 przez Gestut, łącznie edytowano 1 raz
Siemka . Jestem Ewa, lubię oglądać seriale . Wszystko to zaczęło się od Veronici Mars. To prez ten serial trafiłam tutaj . Skończyłam go już oglądać, więc zarejestrowałam się tutaj, aby znaleźć sobie jakieś nowe zajęcia.
Lubię pisać opowiadania, grać w siatkę i piłkę nożną. Mam dopiero 11 lat, ale mnie na przykład to nie przeszkadza . Od dzieci neo jak do tej pory nikt mnie nie przezywał ^^.
Pozdrawiam, efciaq.
Witam wszystkich forumowiczów i mam nadzieje że będzie panowała miła i rodzinna atmosfera A poza tym to lubię grać w kosza i poznawać nowych ludzi
Pobierz plik w całości
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, o 10:38 przez Tweener, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p