Clark has second thoughts about Lana marrying Lex, and Lana has the same concerns. Meanwhile, the doctor involved in the secret behind Lana's pregnancy threatens Lex with his knowledge.
Całkiem fajny odcinke, tyle że troche pokręcony. I na początku zastanawiasz sie co jest prawdą na jawie a co snem. Ale fajny. I Lionel pojawiający się w decydującej chwili ... ciekawe czy naprawde by zrobił coś Clarkowi. Jak dotąd od kiedy zna jego sekret zawsze mu pomaga i chroni tajemnice.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A Lexa chroni bardziej pozatym jakby cos sprobwal i by mu nie wyszlo to hmm nie chcialbym byc w jego skorze Clark go moze np zamrozic w lodzie oddecham albo przepalic mu jezyk
Jak dla mnie Lana zachowala sie wyjatkowo fatalnie i dla mnie ta postac juz w ogóle zeszla na dalszy plan
Ostatnio edytowano 28 mar 2007, o 18:48 przez Gareth, łącznie edytowano 1 raz
Jak dla mnie Lana zachowala sie wyjatkowo fatalnie i dla mnie ta postac juz w ogóle zeszla na dalszy plan
Chyba się przestraszyła żę Lionel zrobi coś CK bo tak naprawdę to nie wie przecież co działa na Kenta i nie zna wszystkich jego możliwości.
Całkiem ciekawie był pomyslany sposób zaprezentowania umiejętności CK.
Lana zna sekret Clark'a i kiedy w końcu go zna nie może z nim być... Twórcy są wkurzający - mogliby ich połączyć na te sześć pozostałych odcinków chociaż. Niektóry czekają na Clane (czyt. ja), póki jeszcze może być.
Lex w końcu kogoś zabił - naprawde człowiekowi współczuje głupoty. Lionel też za ciekawą postacią już nie jest dla mnie, szantażowanie, żeby Lex poślubił Lane... I ciekawe co ona ma w tym brzuchu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p