Sam. Dean, and Bobby set out in search of The Mother of All’s latest monster. While investigating, they run into Samuel and Gwen, who are also hunting the creature. Samuel and Bobby get into a heated fight about how to handle the case.
4.03.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Zgadzam się, odcinek był średni. Humor był, a raczej starano się żeby był, a wyszło średnio. I jeszcze trzy trupy w odcinku. Gwen mi szkoda bo ją lubiłem, Samuel odszedł bez huku na jaki liczyłem i jak widać nie było większego powodu jego wskrzeszenia, a za Rufusem będę tęsknił. Wiele razy sie nie pojawił, ale był jednym z łowców. Szkoda też, że Castiel nie pokazał się w odcinku przed przerwą. Matka wszystkiego na razie nie robi wrażenie. Może niedługo dowiemy się o niej więcej. No i jak anioły na nią zareagują.
Uwielbiałem duet Bobbyego i Rufusa. Razem są genialni! Szkoda, że uśmiercili Rufusa.
Co do całego odcinka to rzeczywiście był średni. Doczekałem się wreszcie Matki, ale nie było porywająco. Tylko jakiś głupi robak wchodzący do uszy i robiący "wode z mózgu".
Ciesze się, że w końcu zabili Samuela! Nigdy go nie lubiłem...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Przyjemnie mi się oglądało ten odcinek. Pokazała się Matka Eve, wytworzyła sobie stworka-robala i chcę opanować Ziemię potworkami. Kurde, liczyłem na jakieś spotkanie jej i braci. Polowanie na robala fajnie wyszło, wszyscy byli podejrzani. Do tego 3 trupy w odcinku, bez Gwen i Samuela jakoś przeżyję, ale Rufus! Nieeee...świetny duet tworzył z Bobbim. Fajnie, że dowiedzieliśmy się czegoś o tym, jak zaczynał Bobby jako łowca. Humoru rzeczywiście było mało, ale jakoś mi to nie przeszkadzało w tym odcinku.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Zgadzam sie z wami odcinek , dosyć przeciętny , mimo pojawienia sie matki wszystkiego. Polubiłem tą aktorke, ale licze na coś mocniejszego w jej wykonaniu . Potworem odcinka był robal , śmiesznie to brzmi, wchodził do ucha i kontrolował ciało, czyli nic nowego. Nie wiem jak mogli zabić Gwen i Rufusa ,eh. Gwen zabił Dean i nawet gdy robak z niego wyszedl to jakoś sumienie go nie męczyło, wkurzył mnie tym. I nawet jej nie pochowali, zapłaciła za to , ze trzymała z Samuelem. Śmierć dziadka przewidywalna, nic wielkiego, dobrze , ze juz go nie ma. Rufusa szkoda , jeszcze bardziej , tworzył fajny duet z Bobbym . Słabo też wyszedł Bobby opanowany przez robala, smiac mi sie chciało jak robił ta mine.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p