Katherine becomes emotional over a wedding cake which leads to a quarrel between Bree and her. Lynette learns that one of the Scavos got a bad grade and she leaves Penny with Tom at school. Karl and Bree send a span of seductive text messages to each other. And Katherine's daughter, Dylan, will come back.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
1. Lynette - hahaha Cały motyw jest piękny i cudownie wspaniały, umarłam tysiąc razy 2. Gabby/Ana/John - wiedziałam, że on jeszcze ma coś do niej Bardzo się cieszę, że się dobrze skończyło. 3. Susan - niech się nie wymądrza tak, bo całe życie była od Julie głupsza. Dziewczyna ma prawo popełniać błędy, to jej życie. Chociaż przyznam, że tak skrajnie zmienili Julie, że masakra 4. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! A WIĘC TO NICK! A nie wygląda na takiego Casanovę... No prosze. Ale, ale, ja nie wiem czy dobrze usłyszałam. Ale Susan mówiła, że Julie używała inicjału i ja usłyszałam, że "D". Nie wiem czy są napisy, nie sprawdzę, ale na pewno nie było to "N". Pomijając drobny fakt, że nie może się to rozwikłać tak szybko 5. Motyw tortu - BRECHTAM XD Ale Katharine jest już skrajnie irytująca. 6. Coraz bardziej lubię Angie Wie jak załatwiać sprawy
Umarłem jak dziewczynki dopadły prezerwatywy Any "To balony" "Yej"
Jak się dowiedziałem o romansie ze starszym mężczyzną to od razu mi się skojarzył nowy sąsiad. Tylko nie pasowało mi to, że inicjałem była literka "D". Więc tak naprawdę nowy sąsiad to Dominic a nie Nick. Ciekawe jak się potoczy dalej sprawa z tymi sąsiadami... póki co to najbardziej mnie intryguje.
Gabi/John - mam nadzieję, że ich wątek skończył się raz na zawsze.
Cathrine - nie zdziwiłbym się jakby popadła w jakąś chorobę psychiczną Bo póki co na to wskazuje.
Lynette i jej dwie koleżanki - wielki LOL Z drugiej strony mam nadzieję, że się za niedługo przyzna Carlosowi, że jest w ciąży.
Ostatnio edytowano 21 paź 2009, o 17:05 przez Tristan, łącznie edytowano 1 raz
Genialny odcinek! Po raz kolejny, DH nie zatrzymuje się ani na chwile.
- bardzo dobry wątek z romansem Julie. Jak zobaczyłem, że to nowy sąsiad to mi szczęka opadła, dawno sie tak nie zdziwiłem. Choć to w sumie było oczywiste. Susan dalej wkurzała...
- Katherine była wkurzająca, ale scena z tortem świetna.
- Lynnete, Tom i jej boobs. Najbardziej mi się podobał tekst Toma o 'boob day'. Ciekawe sytuacje wyszły z całej tej sprawy.
- genialna scena z dzieczynkami i gumkami. No i mamy chyba koniec wątku Gaby/John, bardzo dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p