Sam and Dean allow themselves to be arrested in order to investigate a series of murders inside a penitentiary. However things get complicated when FBI agent Henricksen shows up to take over their case.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
no zapowiada się fajnie, mam nadzieję że będzie wyższy poziom niz ten 2x18.
fajnie, dali się zamknąć w więzieniu i pewnie uciekną z niego w tym samym odcinku, jak tak, to kurdę będą lepsi od Michaela z Prison Breaka
Ja podejrzewam, że pomoże im Hendriksen, czytałam, że on ma zacząć zmieniać zdanie co do braci. Ale ogólnie to jestem bardzo ciakwa jak oni stamtąd uciekną
uciekną z niego w tym samym odcinku, jak tak, to kurdę będą lepsi od Michaela z Prison Breaka
jak uciekną w jednym odcinku,to to będzie Prison Break + Heroes:) 2 w 1.
Potrzebne im będą naprawde supermoce Bo inteligencja jest przecież obdarzony Sam;P
[ Dodano: 2007-04-28, 21:10 ] Ten odcinek był zdecydowanie lepszy:P Historia z duchem( niezłe miała ślepka) też bardziej zaskakująca. Chyba najbardziej w tym odcinku podobał mi się Dean - i to jego wpasowanie w klimat więzienia No i texty of course...
Zapowiada się ciekawy finał:P
zjawa był na poziomie... finał zbliża się wielkimi krokami... więzienny klimat odbiegał od Prison Break ale wiecie co było ciekawe bracia byli w więzieniu Green River mówi Wam to ocs albo nawiązuje do czegoś jak np.: Fox River...
Odcinek bardzo fajny, ciekawy temat z ucieczką z więzienia, pielęgniarka-duch, fajna pani prawnik i nabrany Hendrickson. To lubię!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ha, nie pamiętałem, ale wiedziałem że dali się specjalnie złapać. To było widać po minach Deana. ;d I po co mieliby włamywać się do muzeum po jakąś siekierkę i scyzoryk? ;d
Doskonały odcinek. Bracia wylądowali w więzieniu. Tego bym się nie spodziewał. Rozłożył mnie na łopatki tekst Sama do Deana, że ten drugi nieźle się wkomponował w środowisko więzienne. Hahah!
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Na początku dałem sie wrobić i sam myślałem, że popełnili błąd. Ale nie Winchesterowie, wszystko sobie ładnie zaplanowali. Duch pielęgniarki zabijający więźniów - interesujący pomysł. Klimat więzienia kapitalny. Dean jak zwykle nieźle przykozaczył. Co do ucieczki to trochę naciagana. Ciekawe co zrobia teraz bracia. Już ostatnio pisałem, że chyba staną się najbardziej poszukiwanymi przestępcami w kraju, a teraz to już w ogóle... Ten agencik pewnie tak łatwo nie popuści.
Ten Deacon kim był? Bo juz się pogubiłem. Pomógł kiedyś Johnowi tak?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Dobry odcinek , ten duch pielęgniarki całkiem mroczny i te oczy . Dean miał szczęście , że znalazł wtedy sól . Wogóle Dean świetnie zachowywał sie w więzieniu , te jego bójki . A najlepszy tekst był do tego grubasa o tych pączkach . Sam byl lekko przerażony tym wieziennym klimatem . Jak sie okazało wszystko było zaplanowane , a w ucieczce pomógł im stary znajomy Johna . Podobało mi sie tez , jak pani prawnik oszukała Hendriksena podajac mu złe miejsce gdzie znajdują sie bracia. Zresztą całkiem sympatyczna ta pani prawnik:). Normalnie czułem, że oglądam Prison Break , a Michealem był chyba Sammi , tylko gdyby nie ta zbyt łatwa ucieczka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p