Susan bonds with Lee (Kevin Rahm) while Jackson's away, Susan visits a gay club for the first time. She believes a shirtless guy is flirting with her, til he mentions he's gay. Susan might sleep with Lee, but not remember it afterward. We may hear but not see Jackson (Gale Harold). Gabrielle learns one of Carlos's former associates has a job opening perfect for Carlos. Carlos, however, has decided to teach the blind, to Gabrielle's horror. Carlos and Gaby host a dinner party where they learn they might be happier than his former associate and his wife are now. Andrew's fiance Alex Cominis (Todd Grinnell) is in the episode, as is Alex's mother (Joanna Cassidy). Look for Alex's mother Melina to clash with Bree for their sons' affections. Lynette has to handle Warren Schilling, or otherwise he'll make trouble for Preston, who's still posing as Porter. How far will Lynette go to protect her son? Lynette catches Preston when he talks to his twin Porter on the phone. Edie's becoming weary of Dave, who continues to act strangely.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Za takimi desperatkami tęskniłem, kolejny świetny odcinek. Gaby/Susan/Bob i scena w mieszkaniu - umarłem. najlepszy był tekst, że Lee przeleci wszystko co ma owłosienie na twarzy, a Gaby zaczęła się śmiać. Carlos przyjął prace ze względu na rodzinę, Gaby miała racje. Wogóle ona jest najlepsza ostatnio. Koniec Jacskona jak widzimy, ech. Ciekawe kogo sobie teraz Susan znajdzie. Scavo'wie i historia pożaru już mnie wkurza, mogliby rozwiązać już tą sprawe. Bree i Melina, hahaha. Bree jak wyskoczyła, że kupuje im ten dom. Ogólnie było świetnie i czekam na next odcinki.
Chris napisał(a):najlepszy był tekst, że Lee przeleci wszystko co ma owłosienie na twarzy, a Gaby zaczęła się śmiać.
Ten śmiech Gaby był trochę przerażający
W zasadzie napisałeś wszystko co miałam napisać o tym odcinku
No może oprócz tego, że Edie przyłapała Dave'a na rozmowie ze swoją rodziną. Czekam na dalszy rozwój tego wątku
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
rzeczywiście odcinek świetny, coś w stylu starych desperatek:) scena Bob Suan Gaby --- cudo!
najnudniejszy wątek Lynette. te dorosłe bliźniaki działają mi na nerwy. już mam 05x12, teraz czekam na napisy i zabieram się za oglądanie:] nie wiecie ile odc ma liczyć 5 sezon i czy planowana jest niedługo jakaś dłuższa przerwa?
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Po 13 odcinku od 18 stycznia do 8 lutego przerwa. Oglądalność jest zadawalająca, o żadnych cięciach nie było nawet plotek więc zapewne będzie biędzy 22 a 24 odcinki.
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p