pobierz plik w całości
Odcinek dobry, ale na sesone finale spodziewałem się czegoś mocniejszego, ale może w 2 następnych odcinkach czymś zostaniemy zaskoczeni. Podobało mi się jak Hugo jadł 15 letnie żarcie, na liczniku widział dobrze znany ciąg liczb, a potem jak Jack dowiedział się że Claire była jego siostrą. Trochę śmiesznie wyszło jak na wyspie się wszyscy mijali, aż w końcu Sayid i Kate trafili na Richarda. Nareszcie! Może się czegoś o nim dowiemy. Keamy zostawił prezent na frachtowcu, ale będą fajerwerki Ciekawe co jest w Orchidei i jakim cudem przeniosą wyspę. Sun pokazała pazurki i wykupiła udziały w firmie ojca. Ile w takim razie dostali odszkodowania, a skoro to jest taka duża sumka to po co Jack nadal pracuję Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu szóstak nie wydostanie się z wyspy, a w 5 sezonie będą na nią próbowali wrócić...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A ja w ogóle nie rozumiem sensu mówienia o 3-godzinnym finale skoro i tak został on rozbity na dwie części. Równie dobrze można by mówić o np. 5-godzinnym finale. Nie widzę różnicy.
Sam odcinek był średni. Fajna sprawa z tymi liczbami na liczniku samochodu. Liczyłam na to, że po zobaczeniu kokosa w domu Hurley'a zaczną się dziać jakieś dziwne rzeczy, a tu okazało się to tylko przyjęciem urodzinowym. Szkoda :p
Ta akcja z przesuwaniem wyspy trochę mnie śmieszy, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Chyba jedyne co się wyjaśniło w tym odcinku to że do 6 oceanic wlicza się też Aarona.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
juliee napisał(a):A ja w ogóle nie rozumiem sensu mówienia o 3-godzinnym finale skoro i tak został on rozbity na dwie części. Równie dobrze można by mówić o np. 5-godzinnym finale. Nie widzę różnicy.
też mi się to wydaje idiotyczne
ogólnie jestem ciekaw tej nowej stacji, odcinek średni...
Przemiesczanie wyspy rzeczywiście dziwne... Benio się poddał, a Lockie pewnie nie wykorzysta okazji. Ale zoabczymy.
Też zawiodłem się na tym, że Aaron jest jednym z Oceanic Six. I wogóle, o co chodzi? Mam nadzieje, ze wyjaśnią to jeszcze w tym sezonie. Flashe baaardzo mi się podobało, o.
Uwielbiam Kate.
I bardzo duży plus za dwie sceny - wysiadanie z samolotu na początku w FF i ta muzyka oraz na samym końcu muzyka i wszyscy gdzieś idą/płyną itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p