Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
04x12 There's No Place Like Home (1) • peb, rapidshare
dodano 16 maja 2008, o 18:25
Odcinek dobry, ale na sesone finale spodziewałem się czegoś mocniejszego, ale może w 2 następnych odcinkach czymś zostaniemy zaskoczeni. Podobało mi się jak Hugo jadł 15 letnie żarcie, na liczniku widział dobrze znany ciąg liczb, a potem jak Jack dowiedział się że Claire była jego siostrą. Trochę śmiesznie wyszło jak na wyspie się wszyscy mijali, aż w końcu Sayid i Kate trafili na Richarda. Nareszcie! Może się czegoś o nim dowiemy. Keamy zostawił prezent na frachtowcu, ale będą fajerwerki

Ciekawe co jest w Orchidei i jakim cudem przeniosą wyspę. Sun pokazała pazurki i wykupiła udziały w firmie ojca. Ile w takim razie dostali odszkodowania, a skoro to jest taka duża sumka to po co Jack nadal pracuję

Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu szóstak nie wydostanie się z wyspy, a w 5 sezonie będą na nią próbowali wrócić...
dodano 17 maja 2008, o 13:38
A ja w ogóle nie rozumiem sensu mówienia o 3-godzinnym finale skoro i tak został on rozbity na dwie części. Równie dobrze można by mówić o np. 5-godzinnym finale. Nie widzę różnicy.
Sam odcinek był średni. Fajna sprawa z tymi liczbami na liczniku samochodu. Liczyłam na to, że po zobaczeniu kokosa w domu Hurley'a zaczną się dziać jakieś dziwne rzeczy, a tu okazało się to tylko przyjęciem urodzinowym. Szkoda :p
Ta akcja z przesuwaniem wyspy trochę mnie śmieszy, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Chyba jedyne co się wyjaśniło w tym odcinku to że do 6 oceanic wlicza się też Aarona.
W trakcie: The Simpsons (s11), The Office (s6), Grey's Anatomy (s6), Desperate Housewives (s6), Lost (s6), House M.D. (s6), Bones (s5), Skins (s4), Ugly Betty (s4), Private Practice (s3), The Big Bang Theory (s3), Gossip Girl (s3), 90210 (s2), How I Met Your Mother (s2), Modern Family (s1), Cougar Town (s1), Glee (s1), Eastwick (s1), The Vampire Diaries (s1), Mercy (s1), The Good Wife (s1), Community (s1), Rome (s1)
icon / dwight
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 22 maja 2008, o 09:58
juliee napisał(a):A ja w ogóle nie rozumiem sensu mówienia o 3-godzinnym finale skoro i tak został on rozbity na dwie części. Równie dobrze można by mówić o np. 5-godzinnym finale. Nie widzę różnicy.
też mi się to wydaje idiotyczne
ogólnie jestem ciekaw tej nowej stacji, odcinek średni...
dodano 9 wrz 2009, o 21:32
A ja w zupełności się zgadzam z Cześkiem. A co do wypowiedzi juliee, też mnie śmieszy migracja wyspy, no i zawiodłem się że chodzi o Arona...
dodano 14 wrz 2009, o 21:20
Przemiesczanie wyspy rzeczywiście dziwne... Benio się poddał, a Lockie pewnie nie wykorzysta okazji.

Ale zoabczymy.
Też zawiodłem się na tym, że Aaron jest jednym z Oceanic Six. I wogóle, o co chodzi? Mam nadzieje, ze wyjaśnią to jeszcze w tym sezonie. Flashe baaardzo mi się podobało, o.
Uwielbiam Kate.

I bardzo duży plus za dwie sceny - wysiadanie z samolotu na początku w FF i ta muzyka oraz na samym końcu muzyka i wszyscy gdzieś idą/płyną itd.
-
- 04x13 There's No Place Like Home (2)
Czesiek_PL » 16 maja 2008, o 18:27
- 3 Odpowiedzi
- 358 Wyświetlone
- Ostatni post tlen.exe

16 wrz 2009, o 23:07
Sezon 4
-
- 04x14 There's No Place Like Home (3)
Czesiek_PL » 16 maja 2008, o 18:28
- 6 Odpowiedzi
- 640 Wyświetlone
- Ostatni post Chris

16 wrz 2009, o 15:38
Sezon 4
-
- 5x11 - Home Is The Place
Chris » 21 gru 2008, o 14:14
- 6 Odpowiedzi
- 603 Wyświetlone
- Ostatni post A-nka

18 mar 2009, o 19:28
Sezon 5
-
- 5x05 - No Place Like Home
Czesiek_PL » 4 paź 2009, o 19:28
- 0 Odpowiedzi
- 15 Wyświetlone
- Ostatni post Czesiek_PL

4 paź 2009, o 19:28
Sezon 5
-
- 04x12 Don't Ever Change
Czesiek_PL » 19 sie 2008, o 23:55
- 1 Odpowiedzi
- 186 Wyświetlone
- Ostatni post Czesiek_PL

15 lip 2009, o 10:14
Sezon 4
Powrót do Sezon 4
Sprawdź 04x12 There's No Place Like Home (1) w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p